Om Evernote

Evernote blev grundlagt for at løse et voksende problem, som teknologien har bidraget til at skabe: hvordan man får succes i en verden der er præget af en konstant og stadigt stigende mængde information.

Vores formål er at give folk tid og frihed til at fokusere på det, der betyder noget, ved at hjælpe dem med at leve et mere velorganiseret liv.

Vores historie

For ikke så længe var man nødt til at stoppe op og skrive idéer ned på papir hvis man ville sikre sig, at man ikke glemte noget vigtigt. På samme måde var det kun muligt at klippe hjemmesider ved at bogmærke siden eller tage et skærmbillede, og hvis man skulle gemme eller dele filer med et projektteam blev filerne sendt via e-mail, hvilket betød, at man aldrig kunne være sikker på, hvem der havde den nyeste version. Så kom Evernote.
Stige
Noter
Evernote Corporation skaber produkter og tjenester, der har hjulpet folk med at opnå bedre fokus på det, der er allermest vigtigt. Evernote har ændret den måde, hvorpå folk gør deres idéer til handlinger, og hjulpet teams med at arbejde bedre sammen, uanset hvor de befinder sig. 225 mio. mennesker verden over har opdaget Evernote, som hver dag anvendes på mere end 25 sprog. Evernote Corporation er en global privatejet virksomhed med hovedkontor i Redwood City, Californien.
Arbejd sammen
Rør

Husk alt

Da virksomhedens grundlægger Stepan Pachikov begyndte at arbejde på den idé, han havde for det, der endte med at blive til Evernote, så anerkendte han tre ting hjernen gør: den husker fortiden, den opretter forbindelser og den skaber nye idéer for fremtiden.
Enheder
personer
Evernote blev skabt som en forlængelse af hjernen. Evernote startede med mottoet "Husk alt", og virksomheden er vokset for at kunne dække de tre behov, der blev identificeret af Pachikov. Med 8 mia. noter skabt af 225 mio. mennesker verden over er det nemt at se hvorfor Evernotes produkter er blevet det foretrukne valg for såvel enkeltpersoner som teams, der vil kunne gøre idéer til virkelighed, huske alt og samarbejde bedre.

Evernote i nyhederne

Se hvad andre siger om hvordan Evernote fungerer for enkeltpersoner og teams samt hvordan Evernote kan fungere for dig. Mere information findes på vores presseside.
Mand der skriver noter

Sådan får du mest ud af dokumentopbevarings- og delingstjenesten Evernote

Evernote og Microsoft

Microsoft Teams arbejder nu sammen med Evernote

Evernote på mobil

Sådan bruger du Evernote til at organisere dit liv