Tak!

Vi kontakter dig når vi har en passende betaversion. I mellemtiden kan du tjekke vores "Bag kulisserne"-videoer for at se, hvad Evernote planlægger for fremtiden.

Redigerings-beta

Redigerings-beta

Store planer starter med gode noter, og derfor er vi ved at redesigne redigeringsoplevelsen for at gøre det lettere for dig at nedskrive dine tanker i en brugbar form. For at blive en del af denne beta skal du logge ind på din Evernote-konto. Bemærk at redigerings-betaen kun er tilgængelig på den nyeste version af Evernote Web.

Se hvad vi arbejder på

Velkommen til Evernote bag kulisserne

Velkommen til Evernote bag kulisserne

I denne nye videoserie vil Evernotes administrerende direktør Ian Small vise dig, hvad vi har været i gang med. Han taler med vigtige personer i virksomheden om det arbejde, der udføres, de problemer der løses, og hvad der gør dem glade for Evernotes fremtid.

Hjælp os med at forme Evernotes fremtid

Hjælp os med at forme Evernotes fremtid

I denne samling af Evernote bag kulisserne inviterer vores administrerende direktør Ian Small dig med om bag scenen. Ian taler med Jenn, der er senior manager hos Evernote, om hvor vigtigt vores beta-program er, hvad vi kigger efter når vi får feedback fra vores kunder, og hvordan din egen deltagelse kan hjælpe os med at skabe et bedre Evernote sammen med vores kunder.

Nyt design på noteredigeringsværktøjet

Nyt design på noteredigeringsværktøjet

I denne samling af Evernote bag kulisserne taler vores administrerende direktør Ian Small med Sasha, der er senior produktdesigner hos Evernote, om det arbejde som hun og hendes team gør for at gøre redigeringsoplevelsen mere fleksibel, gennemarbejdet og sjov.

Oprettelse af en bedre knap til Evernote på mobilen

Oprettelse af en bedre knap til Evernote på mobilen

I denne samling af Evernote bag kulisserne taler vores administrerende direktør Ian Small med Aiden, der er produktdesignchef, om de kommende ændringer af den utroligt vigtige “Ny note”-knap. Denne lille justering vil gøre hele oprettelsen af noter mere ensartet og intuitiv på tværs af mobile platforme.