Certificerede Evernote-konsulenter

Ønsker du at finde fokus og maksimere produktiviteten med Evernote? Evernotes certificerede konsulenter er uddannet til at løse problemer, og de kan hjælpe med at bringe dig og dit team til næste niveau.

FIND EN KONSULENT

Arbejd med en ekspert

Evernotes certificerede konsulenter er anderkendte professionelle fagfolk med omfattende Evernote-træning. De tilbyder personlig eller virtuel træning, som hjælper dig med at komme i gang med Evernote, effektivisere dit arbejde og nå dine mål.

Få skræddersyede løsninger

Gennem personlig coaching arbejder din konsulent sammen med dig for at identificere dine specifikke behov og udvikle unikke løsninger, der er skræddersyet til dig og dit team.

Skab løbende fremgang

I takt med at teams og projekter ændres opstår der nye udfordringer. Samarbejd med en konsulent for at opbygge bedre workflows, administrere et virtuelt team eller oprette et fælles videnscenter, der kan vokse sammen med din virksomhed.

Lær af eksperterne

Sådan holder du gang i workflowet

Evernotes certificerede konsulent Bill Gluth forklarer, hvordan man gør Evernote til et informationscenter.

Cool tricks fra en af ​​Brasiliens Evernote-eksperter

Evernotes certificerede konsulent Vlad Campos deler nogle af sine bedste tips og tricks.

Bringer produktivitet og effektivitet til virksomheder

Sådan udvidede Stacey Harmon sin konsulentvirksomhed med Evernote Community-programmet.
Hvis du gerne vil tilbyde Evernote til dine kunder som en del af din egen uafhængige konsulentvirksomhed, så skal du ansøge om at blive certificeret Evernote-konsulent.

Find en certificeret konsulent