Evernote

Jeg bruger Evernote til...

Uden Evernote ville jeg have været fuldstændig fortabt. Jeg ville have haft brug for at oprette hundredvis af forskellige mapper med understrukturer. Det ville have været nødvendigt at sikkerhedskopiere alting løbende til forskellige placeringer.

Det ville have været et sandt mareridt. Jeg håndterede altså al min research, notetagning og organisering i Evernote.

Tim Ferriss, forfatter

Den moderne universitetsstuderende har mere på det daglige program end blot forelæsninger. Evernote er det perfekte program til at spare tid og håndtere dine mange opgaver.

Shep McCallister, studerende og blogger

Vi bad vores brugere om at indsende opskrifter, vi udvalgte vores favorit, klippede den ind i Evernote, og tog på grøntmarkedet for at købe ind til den.

Med lækkerierne i hånden mødtes vi med Laurine Wickett, som er køkkenchef og ejer af Left Coast Catering (og deltager i konkurrencen om at blive årets køkkenchef), for at tilberede et fantastisk efterårsmåltid sammen med hende. Her er videoen om vores kulinariske oplevelse.

Laurine Wickett, køkkenchef

Evernote har været et fantastisk værktøj til noter, billeder, snapshots, hjemmesider og andre relevante oplysninger.

Jeg har installeret Evernote på min computer og på min iPhone, og jeg synkroniserer mellem de to. Det kunne ikke være nemmere eller mere fleksibelt! Jeg ved helt ærlig ikke, hvad jeg skulle gøre uden det.

Brandie Kajino, professionel arrangør

Evernote – et fantastisk og effektivt noteværktøj til registrering af alle typer forskellige oplysninger.

Jeg har implementeret Evernote både i min egen forretning og hos mine kunder for at hjælpe dem med at forenkle deres processer og spare tid.

Joshua Zerkel, ekspert i produktivitet og organisation

Hvis jeg får øje på noget, som skal repareres, kan jeg skrive det ned i Evernote på min telefon.

Jeg glemmer nemt ting, så når jeg får en indskydelse eller har brug for at skitsere mine tanker, bruger jeg Evernote til at huske det for mig.

Ray Prock, landmand

Evernote fjerner gætterier fra min dagligdag. Det er betryggende at vide, at alt, hvad jeg kan få brug for fremover, til enhver tid er tilgængeligt og gemt på en samlet placering, hvor jeg kan søge i det. Uanset hvor jeg er, når jeg går i gang med at skrive, er jeg sikker på, at jeg altid har en kopi i Evernote, som sikkerhedskopieres og er klar til brug, hvis behovet opstår.

Glen Stansberry, skribent og webudvikler

Med Evernote Web Clipper kan du gemme interessante ting, du ser på nettet.

Slut med bogmærker, faner eller åbne vinduer. Hvis du ser noget, du kan lide, klipper du det bare, og du vil have det for altid. Evernote tilbyder klipperværktøjer, som er optimeret til den browser, du bruger.

Vi får en ide, vi skriver den på tavlen, tager et billede af den og gemmer den i Evernote og tagger den, hvorefter flere personer har adgang til alle oplysningerne fra flere forskellige enheder.

Før vi fik Evernote, var det nemt at komme til at overse en fantastisk ide til et design, fordi tavelen allerede var blevet visket ren.

Michael Galpert, grundlægger af Aviary

Evernote er særlig velegnet til prissammenligning og research i forbindelse med store indkøb. Det kan være en næsten uoverkommelig opgave at beslutte, hvilket tv eller hvilken bil du skal købe.

Brug Evernote til at klippe anmeldelser, priser og fremhævede funktioner. Gem al din research på det samlet sted med fuld søgefunktionalitet (med links), så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning. Når du står i butikken, kan du hente al din fantastiske research frem på telefonen.

Med Evernote har Chris fået et effektivt værktøj til at holde styr på sine værdifulde noter og oplysninger og ikke mindst på sit kaotiske rejseliv.

Evernote giver ham øjeblikkelig adgang til det hele, uanset om det er fra hans bærbare computer i et fly eller fra telefonen på bagsædet af en taxa.

Chris Brogan, forfatter og konsulent

Jeg startede med at udklippe billeder, som jeg fandt på forskellige hjemmesider for eksempelvis buketter, borddækning og brudepigekjoler. Når jeg skulle mødes med leverandører, tog jeg blot min iPhone frem og rullede gennem min notesbog sammen med dem.

Det var fantastisk, at jeg kunne tage min inspiration og mine ideer med mig overalt – ikke mindst når jeg stod i en forretning og skulle finde slips, som passede til brudepigernes kjoler

Kasey Fleisher, blogger

Når du deltager i en konference, messe eller netværksbegivenhed, kan du tage et billede af de personer, du møder, samt deres navneskilt (eller bede dem om at holde deres visitkort i hånden). Evernote opretter automatisk billedteksten, så det er muligt at søge i den. Du kan nu søge efter navnet og få vist det ansigt, der hører til navnet.

Nu har jeg ikke længere en milliard filer på min computer i mapper, som jeg stort set aldrig kigger i igen.

Evernote har givet mig større sikkerhed og tiltro til min research-proces og stimuleret min kreativitet. I sidste ende drejer det sig om at omsætte inspiration og viden til praktisk brug.

Annching Wang, modedesigner

Evernote hjælper mig med at holde styr på mine ideer, så jeg kan skrive mine sange, så snart inspirationen kommer over mig. Både nye guitar-riffs eller sangtekster eller ændrede akkorder eller sangtekster.

For en sangskriver kommer inspiration ikke altid på det mest belejlige tidspunkt. De fleste gode sangtekster bliver som regel ikke forfattet ved et skrivebord.

Dave Levy, sangskriver