Tietoja Evernotesta

Evernote perustettiin tarkoituksella käsitellä kasvava, teknologian luoma ongelma: miten menestyä maailmassa, jossa tietojen määrä ja vauhti kasvaa jatkuvasti.

Tarkoituksemme on tarjota ihmisille aikaa ja vapautta keskittyä tärkeisiin asioihin auttamalla heitä viettämään järjestelmällisempää elämää.

Tarinamme

Vielä äskettäin ideoiden tallentaminen merkitsi sitä, että sinun täytyi pysähtyä ja kirjoittaa ne muistiin paperille, ennen kuin unohdit ne. Verkkosivujen leikkaaminen? Sinun täytyi kirjanmerkitä ne tai ottaa niistä näyttökuvia. Tiedostojen tallentaminen ja jakaminen projektitiimin kanssa merkitsi toimistoasiakirjojen vaihtoa sähköpostitse, etkä voinut koskaan olla varma, kenen versio oli uusin. Sitten tuli Evernote.
Tikkaat
Muistiinpanot
Evernote Corporation tuottaa tuotteita ja palveluita, jotka ovat auttaneet ihmisiä keskittämään tehokkaammin tärkeisiin asioihin. Evernote on muuttanut tapaa, jolla ihmiset muuntavat ideansa toiminnoiksi, ja auttanut tiimejä tekemään parempaa yhteistyötä missä tahansa. 225 miljoonaa ihmistä kautta maailman on löytänyt Evernoten, jota käytetään yli 25 kielellä joka päivä. Evernote-yhtiö on kansainvälinen, yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka päätoimisto sijaitsee Redwood Cityssä, Kaliforniassa.
Työskentele yhdessä
Putki

Muista mitä tahansa

Kun Stepan Pachikov, perustajamme, alkoi työskennellä ideansa parissa, josta myöhemmin tuli Evernote, hän havaitsi kolme asiaa, jotka aivot tekevät: ne muistavat menneen, rakentavat yhteyksiä ja luovat uusia ideoita tulevaisuutta varten.
Laitteet
ihmiset
Evernote perustettiin aivojen jatkeeksi. Evernoten alkuperäinen missio oli "Muista mitä tahansa", ja sen on kasvanut kattamaan nämä kolme Pachikovin tunnistamaa tarvetta. Yli 225 miljoonaa ihmistä kautta maailman on luonut 8 miljardia muistiinpanoa, joten on helppo nähdä, miksi Evernoten tuotteista on tullut ilmeinen paikka ihmisille ja tiimeille, jotka haluavat muistaa kaiken, muuttaa ideansa toiminnoiksi ja tehdä parempaa yhteistyötä.

Evernote uutisissa

Katso, mitä muut sanovat siitä, miten Evernote toimii yksilöille ja tiimeille ja miten se voi toimia sinulle. Lisätietoja on lehdistösivulla.
Mies kirjoittaa muistiinpanoja

Näin otat kaiken irti asiakirjojen tallennus- ja jakamispalvelusta, Evernotesta

Evernote ja Microsoft

Microsoft Teams toimii nyt yhdessä Evernoten kanssa Evernote

Evernote mobiililaitteessa

Laita elämäsi järjestykseen Evernotella