Tue työnkulunhallintaa Evernote Teamsillä

Kuva toimistotyöntekijästä, joka kirjoittaa muistilehtiöön matkatietokoneen edessä, kuvastaen Evernote Teamsiä työnkulun hallintaratkaisuna

Mukauta työnkulun hallinta

Menestyksessä ei ole pelkästään kysymys siitä, mitä tiimisi tekee, vaan myös siitä, miten se tekee sen. Ja totuuden nimissä prosessi on joskus sotkuinen, Projektit ja tuotteet ovat eri vaiheissa. Informaatio on haudattu työkalujen ja sovellusten huomaavaan sekamelskaan. Monen henkilön on vaikutettava asioihin. Joskus työnkulkujen hallinta on liikaa työtä eikä riittävästi virtausta.

Evernote Teamsillä voit työskennellä haluamallasi tavalla. Luo työtiloja, jotka toimivat koontinäyttöinä tai työtiloina, pitääksesi kirjaa aktiivisista projekteista, toimituksen kalentereista ja myyntisuunnitelmista. Käytä tehtäväluetteloita, kiinnitettyjä muistiinpanoja ja merkintöjä delegoidaksesi tehtäviä ja edetäksesi tehokkaasti oman prosessisi läpi. Kun kaikki on yhdessä paikassa, voit aina vastata kysymykseen: "Miten se etenee?" Ja tiimisi ei enää tarvitse huolehtia asioiden saamisesta järjestykseen vaan alkaa saada asioita tehtyä.

Tiedä, miten liiketoimintasi virtaa

Image of two office workers looking at a whiteboard and a laptop, depicting software enhancing a business process workflowTyönkulusta puhutaan paljon, mutta mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa pohjimmiltaan minkä tahansa prosessin vaiheita alustaloppuun. Yrityksillä on muodollisia työnkulkuja, jotka kuvataan käytännöissä ja menettelyissä, kuten palkkaus, laskutus ja myyntiprosessit. Mutta voit myös joutua seuraamaan tiettyjä tarkoituksia varten luotuja työnkulkuja, kuten uuden markkinointikampanjan laatimista tai yksinkertaisesti "Kenen vuoro on ostaa kahvit?"

Työnkulun hallinta kattaa digitaalisten työkalujen käytön rakenteen laatimiselle työnkuluille. Kun tiimilläsi on työnkulkusovellus, jolla se voi järjestellä erilaiset projektisi ja keskittää ne yhteen paikkaan, se pystyy työskentelemään tehokkaammin – ja avoimemmin.

Evernote Teams tukee työnkulkuja, jotka työskentelevät puolestasi

Evernoten yksinkertaisen käyttökokemuksen ja joustavien työnkulkutyökalujen ansiosta voit luoda mieleisesi työnkulun hallintajärjestelmän. Järjestele tiimit, prosessit ja tiedot vastaamaan tarpeitasi. Evernote Teams on keskus, joka voidaan mukauttaa eri ympäristöihin ja käyttötapauksiin – aina pyöräilykengän suunnittelusta asiakassuhteiden hallintaan (CRM), hennkilöstöosaston (HR) suunnitteluun jne.

 • Kaikki yhdessä paikassa
  Käytä muistiinpanoja, muistkirjoja ja työtiloja kevyenä asiakassuhteiden hallintatyhökaluna pitääksesi kirjaa kaikista asiakaskohtaamisista. Dynaamiset muistiinpanot tekevät asiakirjojen säilyttämisestä lastenleikkiä – ja tallentavat puhetta, käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, minkä tahansa tyyppisiä asiakirjoja ja jopa kuvia tussitauluista ja käyntikorteista. Löydä kaikki tarvitsemasi PDF- ja asiakirjahaulla sekä käsinkirjoitushaulla. Lisäksi Evernote Teams integroituu suoraan Outlookiin, Gmailiin, Google Driveen, Salesforceen, Slackiin, Microsoft Teamsiin ja muihin teknisiin työkaluihisi, jotta voit käyttää ja jakaa muistiinpanoja lähes missä tahansa järjestelmässä tai ympäristössä.

 • Tiimin viestintä ja yhteistyö
  Työtiloilla ja merkinnöillä kaikki muistiinpanojen sisältämät tiedot voidaan jakaa lähimpien työtovereitten kassa sekä tiimien, osastojen ja toimintojen kesken. Kiinnnitetyt muistiinpanot ja työtilojen Uutta-osiot korostavat uusimpia päivityksiä, projektin tilaa ja tärkeitä muistutuksia. Malleilla on helppo järjestellä ja jakaa kokousten esityslistat, projektien tavoitteet ja viikon yhteenvedon. Työtilat ja muistikirjat voivat myös pitää urakoitsijat ja ulkopuoliset asianosaiset ajan tasalla muun tiimin tapahtumista ja säilyttää liiketoimintaan liittyvää sisältöä turvallisesti Evernote Teams -ympäristössä.

 • Liiketoimintaprosessin hallintaratkaisut

  • Tehtävän delegointi
   Määrää ja seuraa tehtäviä Vastuualueet- tai Projektin yhteenveto -malleilla. Päivitykset näkyvät automaattisesti tiimin työtilan Uutta-osiossa, jotta kaikki pysyvät ajan tasalla edistyksestä työnkulussa.

  • Tehtäväluettelot
   Laadi omat tarkistuslistasi muistiinpanoihin tai käytä yksityiskohtaisempaa Eisenhowerin matriisimallia järjestelläksesi tehtävät prioriteettien mukaan. Suorita hakuja kaikissa muistiinpanoissa tehtyjen tai keskeneräisten tehtävien perusteella nähdäksesi henkilön tai tiimin edistyksen yhdellä silmäyksellä.

  • Työnkulun seuranta
   Evernote Teamsin joutavuus auttaa seuraamaan askeleita ja vaiheita haluamallasi tavalla. Käytä merkintöjä ja muistiinpanojen nimeämiskäytäntöjä kuvastamaan projektin vaiheita (Kiireellinen, Odottaa, Kesken tms.). Tai käytä työtiloja ja muistikirjoja kuvataksesi projektin vaiheet siirtämällä muistiinpanoja yhdestä työtilasta tai muistikirjasta toiseen kuvaamaan edistystä.

Yksinkertaista, jotta tiimisi voi keskittyä töihin

Aloita ilmaiskokeilu

Tehosta tuottavuutta

 • Löydä kaikki tarvitsemasi nopeasti.
  Muuta mitä tahansa digitaalisiksi muistiinpanoiksi skannaamalla asiakirjoja. Hae tekstiä asiakirjoista ja kuvista PDF- ja asiakirjahaulla ja jopa käsinkirjoitushaulla. Tietojen noutaminen ja löytäminen on paljon helpompaa edistyneellä hakusyntaksilla, joka auttaa löytämään tiedot nopeasti tarkentamalla hakutuloksia.

 • Tiedonhallinta, hallinnassa.
  Laita kaikki aiheeseen liittyvät muistiinpanot ja asiakirjat projektin ja tiimin työtiloihin. Pidä ne synkronoituina käyttäjien ja laitteiden kesken (jopa offline). Ja säilytä kaikki, kun projekti on valmis. Jokaisella projektiin tai tiimiin liittyvällä on aina pääsy tuoreimpiin tietoihin, työskentelivät he sitten missä tahansa.

Edistä projekteja ja ole valmis seuraaviin vaiheisiin

Kuva lampusta kuvastaen Evernote Teamsin joustavuutta, jotta tiimit voivat tuottaa omia ideoitaan työnkulkujensa hallinnalle verkossa

Järjestele työ projektin vaiheen, työnkulun segmentin tai minkä tahansa muun tiimisi keksimän kategorian mukaan.

Kuva tarkistuslistan sisältävistä muistiinpanoista kuvastaen Evernote Teamsin edistyksen seurannan työnkulkutyökaluja

Siirrä sisältöä joustavasti eri vaiheiden välillä pitääksesi kirjaa työstä sen edetessä tehtävästä tehdyksi.

Kuva neljästä ympyrän keskustaa osoittavasta nuolesta kuvastaen tiimin viestien käyttöä

Vähennä kokouksia pitämällä tiimin jäsenet nopeasti ajan tasalla.

Kuva pylväskaaviosta, viivadiagrammista ja lohkokaaviosta kuvastaen työnkulun integrointiohjelmiston käyttöä, jotta voidaan käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti

Integroi Salesforcen, Google Docsin ja muiden sovellusten kanssa vastaamaan tiimisi työskentelytyyliä.

Yksinkertaista, jotta tiimisi voi keskittyä töihin

/ käyttäjä / kuukausi

Start free trial