Vuoden 2022 kalenterimalli

Pidä tavoitteesi raiteilla, suunnittele virstanpylväät etukäteen ja muista tärkeät päivämäärät yhdessä paikassa tällä kätevällä tulostettavalla vuosikalenterilla. Jätä muistiinpanotarrojen sekamelska taaksesi ja ota vuodesta kaikki irti.

Näe kuviot ja trendit

Tähän vuosikalenteriin voit kirjata vuoden hyvät ja huonot tapahtumat. Nämä mallit voivat toimia tulevien vuosien suunnittelun tietopohjana, jotta voit suunnitella tulevaisuutta ja olla valmis seuraavaan vuoteen.

Aloita terveellinen elämä

Voit alkaa työskennellä terveystavoitteittesi kimpussa milloin vain. Tällä vuosikalenterilla voit helposti laatia kuntoilurutiinin. Voit myös varata aikaa kaikille muille tärkeille rutiineille. Älä koskaan unohda toistuvaa oppituntia, tapahtumaa tai seminaaria vuoden edetessä.

Suunnittele loma

Tarkista vuosikalenterista paras aika seuraavalle lomallesi. Kun olet merkinnyt kaiken muistiin, näet heti, koska sinulla on vapaata aikaa.

Tee suunnitelmia seuraavaa kuukautta varten

Vuosikalenteri auttaa näkemään, mitä on tulossa – ei pelkästään seuraavien päivien aikana vaan myös tulevina kuukausina. Tällä helppokäyttöisellä mallilla voit laatia suunnitelmia perheesi, ystäviesi ja työtovereittesi kanssa. Sinun ei tarvitse enää ihmetellä, koska voitte tavata – avaa tämä kalenteri puhelimessasi ja täytä aikataulu heti.

Syötä työaikataulusi

Työpäivien seuraaminen voi olla hankalaa, jos aikataulu on vaihteleva. Tällä vuosikalenterilla voit korostaa, koska sinulla on töitä, eikä mikään päivä jää enää väliin.

Priorisoi aikasi

Vuodessa saa paljon tehdyksi – mutta ei kaikkea. Tällä vuosikalenterilla voit varata aikaa keskittyäksesi tärkeisiin asioihin ja luopuaksesi muusta.

Laadi pitkän tähtäimen tavoitteita

Halusit sitten jatkaa opintojasi, edistää uraasi todistuksella tai työskennellä henkilökohtaisen tavoitteen parissa, tämä vuosikalenteri voi auttaa pitämään kaiken raiteilla.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.

Haluatko mennä vieläkin pitemmälle?

Saa vinkkejä ja neuvona siitä, miten saada asiat parempaan järjestykseen Evernotella.

Suunnitelman laatiminen ja elämän tavoitteiden saavuttaminen

Perheen loman suunnitteleminen säilyttämällä mielenrauhan