Eisenhowerin matriisin malli

Priorisoi tehtäväsi neljään neljännekseen Eisenhowerin martriisin mallilla. Kukin neljännes määrää tehtävän kiireellisyyden ja tärkeyden, jotta voit hallinoida aikaasi tehokkaammin.

Tehosta tuotantoasi

Ota ajastasi kaikki irti tehostamalla tuottavuuttasi Eisenhowerin matriisilla. Sijoita projektisi, työsi ja kotiaskareesi kuhunkin neljännekseen niiden tärkeyden ja kiireellisyyden mukaan. Tämä yksinkertainen päivittäinen harjoitus takaa, että keskität suurimman osan energiaasi tärkeisiin velvoitteisiin.

Määritä, mikä on kaikkein tärkeintä

On tärkeä tietää, miten aika kannattaa käyttää, jotta pysyt kiireisen päivän tehtävien tasalla. Kun käytät viisi minuuttia sen valitsemiseen, mitkä tehtävät sinun on hoidettava heti, selkeyttää ajatteluasi ja auttaa saamaan ajan ja työn paremmin hallintaan.

Säästä vähemmän kiireiset projektit myöhemmäksi

Kaikki tehtävät eivät ole yhtä kiireellisiä tai tärkeitä. Mutta jos kohtelet niitä kaikkia tasa-arvoisina, voit tuntea olosi lannistuneeksi ja tuotanto voi kärsiä. Tämä Eisenhowerin matriisn malli auttaa erittelemään tehtävät siten, että voit priorisoida ne oikein.

Anna muiden auttaa

Voit vähentää työtä ja stressiä delegoimalla tehtäviä. Tällä Eisenhowerin matriisin mallilla voit selvittää, mihin sinun tulee käyttää energiaasi ja mitä voit siirtää jonkun muun vastuulle.

Tallenna ideat pohtiaksesi niitä myöhemmin

Tämä Eisenhowerin matriisin malli sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa sinun ei tarvitse ryhtyä toimeen mutta haluat silti kirjata ajatuksesi ja ideasi muistiin myöhempää varten. Kun kirjoitat ne muistiin, voit palata niihin kun sinulle parhaiten sopii.

Varaa aikaa rentoutumiseen

Käyttämällä tätä Eisenhowerin matriisin mallia voit olla varma, että kaikki tulee tehtyä. Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja latautumaan.

Yksinkertaista työnkulkuasi

Kun sinulla on pitkä lista tehtäviä, päiväsi voi tuntua katkonaiselta ja haastavalta. Virtaviivaista ja yksinkertaista työnkulkuasi Eisenhowerin matriisilla hoitamalla suuret projektit ensin ja jättämällä muut myöhemmäksi.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.

Haluatko mennä vieläkin pitemmälle?

Saa vinkkejä ja neuvona siitä, miten saada asiat parempaan järjestykseen Evernotella.

4 tapaa pysyä keskittyneenä ja saada asiat tehtyä

Työskentele tehokkaammin ja tuotteliaammin Eisenhowerin matriisilla