Vuoden 2022 kuukausikalenterimalli

Pidä kirjaa erikoistapahtumista, syntymäpäivistä ja muista tapahtumista tällä kätevällä verkkokalenterilla. Muistat kunkin kuukaiden kaikki tärkeät päivät, kun kirjoitat ne muistiin tähän käyttöystävälliseen kuukausikalenteriin.

Seuraa tavoitteita

Seuraa tavoitteitasi ja virstanpylväitäsi tien päällä tällä verkkokalenterilla. Tämä yksinkertainen tapa auttaa pysymään vastuussa pyrkiessäsi saavuttamaan tavoitteesi.

Suunnittele edeltä käsin

Tulevan suunnitteleminen auttaa pitämään asiat järjestyksessä ja estää aikatauluvirheet. Tällä verkkokalenterilla voit pitää kirjaa tulevista tapahtumista, jotta tiedät aina, mitä on tulossa, eivätkä tapahtumat pääse koskaan yllättämään.

Muista erityiset päivät

Tällä kuukausikalenterilla näet kaikki kuukauden tapahtumat yhdellä silmäyksellä. Muista vuosijuhlat, syntymäpäivät, lomat ja paljon muuta ja aseta muistutuksia ilahduttaaksesi sinut tärkeät ihmiset oikea-aikaisella lahjalla tai viestillä.

Laadi suunnitelmia viikonlopulle

Tämä kalenteri sisältää viikonloput, joten voit pitää suunnitelmasi raiteilla ja ottaa vapaa-ajastasi kaiken irti. Hauskin vapaa-ajan vietto sopii helposti tähän kalenteriin ja tarjoaa jotain, mitä kannattaa odottaa koko viikon.

Laadi perhekalenteri

Jaa tämä kuukausikalenteri kaikkien läheistesi kanssa, jotta he tietävät, mitä suunnittelet ja milloin voitte viettää laatuaikaa yhdessä. Kun kaikki käyttävät samaa kalenteria, erikoistapahtumien suunnitteleminen ja selkeä yhtedenpito on yksinkertaista.

Kirjoita kaikki muistiin

Tämä verkkokalenteri on paikka, johon voit merkitä kuukausien päästä tapahtuvia tapahtumia, jotta muistat varmasti olla paikalla oikeaan aikaan. Kun joku seuraavan kerran manitsee tulevan tapahtuman, voit merkitä sen huomaamatta kalenteriisi ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi, että unodat sen.

Tarkista aikataulut tien päällä

Verkkokalenterit ovat hyvä tapa muistaa tällaiset hetket, jos et aina muista, mitä on tulossa. Voit tarkistaa ne helposti avaamalla kalenterin puhelimessa tai tietokoneella. Oli kyseessä lääkärissä käynti, syntymäpäivät, vuosijuhla tai muu tärkeä päivä, näet sen heti paikalla.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.

Haluatko mennä vieläkin pitemmälle?

Saa vinkkejä ja neuvona siitä, miten saada asiat parempaan järjestykseen Evernotella.

5 tapaa järjestellä asiat ja ajatella selkeästi

4 tapaa pysyä keskittyneenä ja saada asiat tehtyä