Evernote
Daftar Masuk Pelan Menu

Ingat Segala-Galanya

Inspirasi membakar semangat. Evernote membolehkan anda merakam, mengembangkan dan berkongsi idea anda merentas sebarang peranti.

Sertai berjuta-juta pengguna yang bergantung pada Evernote untuk menyelesaikan lebih banyak tugas setiap hari.

Catat nota untuknya

Cipta senarai tugasan projek. Catat peringatan. Atau tangkap gambar lakaran. Nota boleh jadi apa-apa sahaja yang anda inginkan. Setelah anda membuat nota, ia boleh diakses di mana-mana sahaja anda pergi, buat selama-lamanya.

Temuinya di mana-mana sahaja

Tangkap nota sekali dan ia tersedia dengan serta-merta pada semua peranti anda. Jangan risau tentang tempat anda menyimpan sesuatu kerana ia dalam Evernote dan Evernote berada di mana-mana anda berada.

Cara apa-apa sahaja dengan cepat

Sama ada teks, imej atau dokumen, anda menyimpan sesuatu atas niat tertentu. Sebab itulah Evernote memastikan nota yang anda simpan mudah ditemui. Anda boleh mencari nota tulisan tangan yang tersembunyi dalam nota anda.

Kongsi dengan sesiapa sahaja

Kongsi perkara penting dengan orang yang penting kepada anda. Rakam detik-detik kecil kehidupan dan kongsinya dari mana-mana anda berada. Atau kongsi idea besar dengan bekerjasama lancar bersama rakan sekerja dalam buku nota kumpulan.

Mulakan hari ini

Temui apa yang boleh dilakukan nota jenis baru untuk anda.

Borang pendaftaran