Terima Kasih!

Kami akan menghubungi anda apabila kami mempunyai versi beta yang sesuai. Sementara itu, semak video “Behind the Scenes” untuk melihat hala tuju Evernote.

Editor Beta

Editor Beta

Rancangan besar bermula dengan nota yang hebat, jadi kami sedang merancang semula pengalaman pengeditan untuk memudahkan anda merakam dan memberi bentuk kepada pemikiran anda. Untuk menjadi sebahagian daripada keluaran beta ini, log masuk ke akaun Evernote anda. Harap maklum bahawa editor beta hanya tersedia pada versi terkini Evernote Web.

Lihat perkara yang sedang kami usahakan

Selamat datang ke sebalik tabir Evernote

Selamat datang ke sebalik tabir Evernote

Dalam siri video baru ini, Ketua Pegawai Eksekutif Evernote, Ian Small, akan membuka tirai untuk menunjukkan kepada anda perkara yang sedang kami usahakan. Beliau akan berbual dengan orang penting dalam syarikat tentang kerja yang mereka lakukan, masalah yang mereka selesaikan dan perkara yang membuatkan mereka teruja untuk masa depan Evernote.

Bantu membentuk masa depan Evernote

Bantu membentuk masa depan Evernote

Dalam episod Di Sebalik Tabir Evernote, Ketua Pegawai Eksekutif Ian Small membuka tirai dan menjemput anda, pelanggan, ke pentas. Ian berbual dengan Jenn, pengurus kanan di Evernote, tentang kepentingan program beta kami, perkara yang kami cari dalam maklum balas pelanggan dan cara penyertaan anda membantu kami mencipta Evernote yang lebih baik dengan para pelanggan kami.

Mereka bentuk semula editor nota

Mereka bentuk semula editor nota

Dalam episod Di Sebalik Tabir Evernote, CEO Ian Small bersembang dengan Sasha, pereka produk kanan di Evernote, tentang kerjanya dan pasukannya untuk menjadikan pengalaman pengeditan lebih fleksibel, konsisten dan menyeronokkan.

Membuat butang yang lebih baik untuk Evernote mudah alih

Membuat butang yang lebih baik untuk Evernote mudah alih

Dalam episod Di Sebalik Tabir Evernote ini, CEO Ian Small bersembang dengan Aiden, pengurus reka bentuk produk, tentang perubahan yang akan datang pada butang “Nota Baharu” yang penting. Pelarasan kecil ini akan menjadikan penciptaan nota lebih konsisten dan intuitif merentas platform mudah alih.