Templat Nota Minit Mesyuarat

Nota yang berkesan tidak hanya menyimpan maklumat, tetapi menjadikannya berguna. Nota mesyuarat terlalu kerap diisi dengan perincian tidak berkaitan yang menjadikan tugas dan keputusan penting sukar dicari. Templat minit mesyuarat ini memberi anda struktur yang anda perlukan untuk menangkap perkara penting—dan bertindak dengan cepat.

Kita minit anda

Tentukan butiran penting pada kali pertama anda bertemu pada projek tertentu. Terapkan format minit mesyuarat ini untuk membuat nota yang membantu semua orang mendapatkan maklumat yang mereka perlukan dan mengelakkan pertemuan semula.

Format mesyuarat minit yang ringkas

Butiran mesyuarat

Jelaskan subjek semua nota mesyuarat anda sekilas. Isi bahagian ini supaya projek yang anda bincangkan, masa pertemuan, orang yang hadir dan tujuan pertemuan adalah bahagian depan dan tengah.

Susulan

Tinggalkan setiap pertemuan dengan senarai yang memberitahu anda siapa yang melakukan apa. Bahagian ini memberi anda cara untuk menyerahkan tugas kepada individu tertentu. Setiap tugas dilengkapi dengan kotak pilihan, sehingga anda dapat dengan mudah mengesan kemajuan ketika projek bergerak maju. Kongsi nota anda dengan rakan sekerja, agar semua orang terus mengetahui.

Keputusan

Jangan sesekali bersusah payah untuk mengingati tempat pasukan anda membuat keputusan penting. Bahagian templat nota perjumpaan ini membantu semua orang tetap jelas tentang perjanjian yang mereka buat sebagai satu kumpulan.

Penutupan

Jadikan nota anda dapat dilihat dengan menambahkan ringkasan ringkas mesyuarat, termasuk pengambilan yang paling penting. Ini membolehkan sesiapa sahaja memahami perkara-perkara penting walaupun mereka hanya perlu sekejap sahaja untuk membaca nota.

Senarai semak

Daripada hanya merakam maklumat, menjadikannya dapat diambil tindakan. Templat dengan mudah memulakan senarai semak untuk anda. Edit item senarai yang ada dengan mudah atau tambahkan item anda sendiri dan buat senarai yang harus dilakukan dalam masa beberapa minit yang membantu anda dan pasukan anda kekal fokus.

Ringkaskan nota mesyuarat

Gunakan templat ini untuk membuat nota yang mempromosikan tindakan. Minit mesyuarat yang berkesan lebih banyak daripada memberikan maklumat kepada orang lain. Mereka membantu orang memahami sesuatu projek dengan lebih mendalam dengan usaha yang lebih sedikit dan mereka memudahkan semua orang menyelesaikan kerja yang betul.

Daftar untuk Evernote pada Hari Ini

Rakam idea dan inspirasi dari mana-mana sahaja dan urus tugas dengan mudah.
ATAU