Bedankt!

We nemen contact met je op wanneer er een beta is die goed bij je past. Bekijk in de tussentijd onze "Behind the Scenes" video om te zien wat we met Evernote willen.

Bewerkingsbeta

Bewerkingsbeta

Geweldige plannen beginnen met geweldige notities. We hebben de bewerkingservaring dus opnieuw ontworpen zodat het gemakkelijker voor je is om je gedachten te vormen en vast te leggen. Om mee te doen met deze beta, log je in met je Evernote account. Houd er rekening me dat de bewerkingsbeta alleen beschikbaar is via de laatste versie van Evernote Web.

Bekijk waar wij aan werken

Welkom bij de Evernote Achter de schermen

Welkom bij de Evernote Achter de schermen

In deze nieuwe videoserie zal Ian Small, de CEO van Evernote, laten zien waar we aan werken. Hij spreekt met belangrijke mensen binnen het bedrijf over het werk dat zij doen, de problemen die zij oplossen en waarom ze zo enthousiast zijn over de toekomst van Evernote.

Help ons de toekomst van Evernote vorm te geven

Help ons de toekomst van Evernote vorm te geven

In deze aflevering van Evernote Achter de Schermen neemt Ian Small, de CEO, je mee het podium op. Ian praat met Jenn, een senior manager bij Evernote, over het belang van ons beta programma, wat we belangrijk vinden aan de feedback van klanten en hoe jouw deelname ons helpt samen met jou een betere Evernote voor klanten te maken.

Herontwerpen van de notitiebewerker

Herontwerpen van de notitiebewerker

In deze aflevering van Evernote Achter de Schermen praat Ian Small, de CEO, met Sasha, een senior productontwerper bij Evernote. Ze praten over het werk dat zij en haar team doen om het bewerken nog flexibeler, consistenter en leuker te maken.

Het maken van een betere knop voor Evernote mobiel

Het maken van een betere knop voor Evernote mobiel

In deze aflevering van Evernote Achter de Schermen praat Ian Small, de CEO, met Aiden, een productontwerpmanager, over de komende veranderingen van de allerbelangrijkste "Nieuwe notitie" knop. Deze kleine verandering zorgt er voor dat het maken van notities nog consistenter en intuïtiever wordt op de mobiele platforms.