Kom bij ons werken

Evernote stelt mensen in staat om hun persoonlijke en professionele doelen te realiseren. We streven naar een bedrijf dat 100 jaar mee kan en dat gebaseerd is op ongelooflijke technologie en oogverblindend design. We zijn nog maar net begonnen...

Bekijk de openstaande vacatures

Leven bij Evernote

We hebben een ongelooflijk getalenteerd, divers en gedreven team samengesteld. Het team werkt aan producten die de levens van miljoenen mensen overal ter wereld veranderen. Onze medewerkers houden ervan om toegang te krijgen tot de best beschikbare hulpmiddelen. Ze koesteren een omgeving waarin samengewerkt kan worden en weten aan het einde van elke werkdag dat ze een groot verschil hebben gemaakt.

Extra's en voordelen

We bieden geweldige salarissen, wereldwijde kantoren, shuttles, vakantie-uitkeringen, geweldig verzorgde maaltijden, royale aanbiedingen, high tea's, atletiekprogramma's en nog veel meer. De echte voordelen van een baan bij Evernote schuilen echter in het feit dat je werkt voor een gemeenschap die jouw werk op waarde weet te schatten, een leven lang leren aanmoedigt en een transparante en ondersteunende cultuur stimuleert.

Openstaande vacatures

Techniek

Ontwerpen

Product Management

Uitvoering

Veiligheid

Marketing

Verkoop & Partnerships

Analytics

Stages

Net afgestudeerden

Klantenservice

Merkproducten

Financieel

Mensen

Talent

Facilitaire dienstverlening

Anders