2022 Jaaragenda Sjabloon

Houd je doelen bij, plan mijlpalen alvast vooruit en onthoud belangrijke data op een plek met deze gemakkelijk afdrukbare jaaragenda. Laat de chaotische organisatie van plakbriefjes los en zorg er voor dat het jaar telt.

Bekijk patronen en trends

Je kan de pieken en dalen van je jaar bijhouden in deze jaaragenda. Deze patronen helpen je om de komende jaren te plannen, zodat je vast vooruit kan denken en klaar bent voor wat er komen gaat.

Word gezond

Je kan elke dag aan je gezondheidsdoelen van het jaar werken. Met deze jaaragenda kan je gemakkelijk een workoutschema opstellen. Je kan tijd apart zetten voor de oefeningen die jij belangrijk vindt. Mis geen terugkerende lessen, activiteiten en workshops meer in dit jaar.

Plan een vakantie

Bekijk je jaaragenda om het beste moment te vinden voor je volgende vakantie. Wanneer je alles opgeschreven hebt, heb je een duidelijk overzicht.

Maak plannen voor komende maand

Een jaaragenda helpt je te zien wat er gaat komen—niet alleen wat er de komende paar dagen, maar juist ook wat er over een paar maanden gaat gebeuren. Met dit gemakkelijk-te-gebruiken sjabloon kan je plannen maken met je familie, vrienden en collega's. Vraag je niet meer af wanneer je elkaar weer kan zien—pak deze agenda er bij op je telefoon en maak meteen een afspraak.

Combineer met je werkschema

Het bijhouden van je werkdagen kan moeilijk zijn als je een roulerend schema hebt. Gebruik deze jaaragenda om je werkdagen te markeren, waardoor je nooit meer iets mist.

Geef jouw tijd voorrang

Je krijgt in een jaar veel gedaan—maar niet alles. Gebruik deze jaaragenda om tijd apart te zetten voor datgene wat belangrijk is en de rest met rust te laten.

Maak lange termijn doelen

Of jij je nu verder wil ontwikkelen, een certificaat wil halen voor je carrière of aan persoonlijke doelen werkt, deze jaaragenda helpt om dat allemaal bij te houden.

Meld je vandaag aan voor Evernote

Verzamel ideeën en inspiratie van overal en beheer taken met gemak.
OF

Wil je verder gaan?

Bekijk tips en advies over hoe je geordender blijft met Evernote.

Alles over het Maken van een Plan en Wat Je In Je Leven Gedaan Wil Krijgen

Alles over het Plannen van een Vakantie met Familie Zonder Gek te Worden