Eisenhower Matrix Sjabloon

Plaats je taken in vier kwadranten met dit Eisenhower Matrix sjabloon. Elk kwadrant geeft de urgentie en het belang van een taak aan, waardoor jij je tijd efficiënter kan besteden.
BEKIJK SJABLOON

Boost productiviteit

Haal meer uit je tijd door je productiviteit een boost te geven met een Eisenhower Matrix. Plaats project-, werk- en thuistaken in kwadranten op basis van hun ernst en urgentie. Deze gemakkelijke dagelijkse oefening helpt je om gefocust te blijven op de meest belangrijkste taken.

Bepaal wat het belangrijkst is

Als je weet waar jij je tijd het beste aan kan besteden, blijf je jouw dag de baas. Door vijf minuten te gebruiken om te bepalen welke taken meteen afgerond meoten worden, waardoor je het gevoel hebt dat je de controle hebt over je tijd en werk.

Bewaar minder urgente projecten voor later

Niet alle taken zijn even belangrijk of hebben dezelfde urgentie. Door ze allemaal hetzelfde te behandelen, kan je een overweldigd en onproductief gevoel geven. Dit Eisenhower Matrix sjabloon helpt je om orde aan te brengen in je taken door ze de juiste prioriteit te geven.

Laat anderen helpen

Je kan de hoeveelheid werk en stress verlagen door taken te delegeren. Gebruik dit Eisenhower Matrix sjabloon om duidelijk te maken waar jij je tijd aan moet besteden en wat je anderen kan laten doen.

Leg ideeën vast voor later

Dit Eisenhower Matrix sjabloon is geweldig als je geen actie hoeft te ondernemen maar wel ruimte wil om je gedachten te ordenen en ideeën voor later wil opschrijven. Wanneer je alles opgeschreven hebt, kan je ze later op jouw tijd opnieuw bekijken.

Tijd om te relaxen

Door dit Eisenhower Matrix sjabloon te gebruiken, kan je er op vertrouwen dat alles gedaan wordt. Met dit in je achterhoofd, weet je dat je kan relaxen en tot rust kan komen.

Versimpel je workflow

Wanneer je een lange lijst met taken hebt, kan je dag onsamenhangend en veeleisend aan kan voelen. Stroomlijn en versimpel je workflow met een Eisenhower Matrix en pak grote projecten eerst aan terwijl je andere projecten voor later bewaard.
Bekijk Sjabloon

Meld je vandaag aan voor Evernote

Verzamel ideeën en inspiratie van overal en beheer taken met gemak.
OF

Wil je verder gaan?

Bekijk tips en advies over hoe je geordender blijft met Evernote.

4 Manieren om Gefocust te Blijven en Dingen Gedaan te Krijgen

Werk Efficiënter en Productiever met de Eisenhower Matrix