Weekplanner Sjabloon

Houd je week bij met een degelijke planning. Gebruik ons weekplanner sjabloon zodat je belangrijke activiteiten en prioriteiten in het vizier houdt. Voeg notities toe om elke dag de nadruk te leggen de essentiële dingen.

Zie het grote plaatje

Weekplanner helpt je om alle kleine dingen elke dag gedaan te krijgen. Bekijk het grotere plaatje en beslis wat er snel gedaan moet worden op basis van dit Weekplanner sjabloon.

Maak plannen

Wanneer je weet hoe je weekschema er uit ziet, kan je gemakkelijker plannen maken voor na je werk. Met ons weekplanner sjabloon weet je welke dagen nog leeg zijn, welke dagen al ingevuld zijn en, als er iets tussendoor komt, wanneer je iets kan verplaatsen.

Coördineer schema's

Tijd vrijmaken voor je partner of collega's is een fluitje van een cent met een weekplanner. Houd de dagen en data van de week bij. Voeg de tijden van je belangrijkste projecten gemakkelijk toe.

Verbeter Productiviteit

Het gebruiken van post-its voor belangrijke data en deadlines zorgt vaak voor een rommeltje. Door essentiële informatie te verliezen, gaat de productiviteit verloren. Bewaar je belangrijke data, notities en herinneringen in dit weekplanner sjabloon, waardoor je alle details altijd binnen handbereik hebt.

Zet wekelijkse doelen

Het stellen van doelen is een geweldige manier om verder te komen. Houd jezelf verantwoordelijk en zet elke week stappen in de richting van je doel, waar je ook bent. Dit wordt een eitje met dit afdrukbare weekplanner sjabloon.

Zorg dat weekenden er toe doen

Soms is de week zo druk dat je het weekend vergeet in te plannen—en er dan maar wat leuks van moet maken. Dit weekplanner sjabloon geeft je de mogelijkheid om vrijetijdsplannen op te schrijven.

Verlaag stress

Stress ontstaat al snel wanneer je niet weet wat er binnenkort moet gebeuren. Door je belangrijke taken in een weekplanner te zetten, kan je jouw tijd gemakkelijker beheren. Als je weet wat het plan is, kan je rustiger ademen en weet je ook wanneer je pauze kan houden.

Meld je vandaag aan voor Evernote

Leg overal ideeën en inspiratie vast en beheer taken met gemak. Evernote is de weekplanner die het eenvoudig maakt om je week van maandag tot en met zondag in kaart te brengen. Ons platform is ontworpen om te worden gevormd voor wat jij maar nodig hebt. Print je planning uit en bevestig deze aan een kantoormuur of neem hem mee op je smartphone voor onderweg. Ontdek waarom miljoenen Evernote al gebruiken om elke minuut optimaal te benutten. Maak je gratis account aan en download Evernote nu.
OF