Om Evernote

Evernote grundades för att ta itu med ett växande problem som tekniken har hjälpt till att skapa: hur man lyckas i en värld med allt större informationsvolym och informationshastighet.

Vårt mål är att ge människor tid och frihet att fokusera på det som är viktigt genom att hjälpa dem att leva mer organiserade liv.

Vår historia

För inte så länge sedan innebar att fånga idéer att anteckna dem på papper innan du glömde bort dem. Klippa ut webbsidor? Du var tvungen att lägga till sidan som bokmärke eller ta en skärmdump. Att spara och dela filer med ett projektteam innebar en massa e-post fram och tillbaka och man var aldrig säker på vem som hade den senaste versionen. Sen kom Evernote.
Stege
Anteckningar
Evernote Corporation skapar produkter och tjänster som hjälper människor att fokusera på det som är viktigast. Evernote har förändrat hur individer förverkligar idéer och hjälpt team att samarbeta bättre, oavsett var de är. 225 miljoner människor runt om i världen har upptäckt Evernote som används på över 25 språk varje dag. Evernote Corporation är ett globalt, privatägt företag med huvudkontor i Redwood City, Kalifornien.
Arbeta tillsammans
Rör

Kom ihåg allt

När Stepan Pachikov, företagets grundare, började arbeta med den idé som blev Evernote, identifierade han tre saker som hjärnan gör: den minns det förflutna, gör kopplingar och skapar nya idéer för framtiden.
Enheter
personer
Evernote skapades som en förlängning av hjärnan. Evernote startade med mottot ”Kom ihåg allt” och har vuxit för att möta de tre behoven som Pachikov identifierade. Med 8 miljarder anteckningar som skapats av 225 miljoner människor över hela världen är det lätt att se varför Evernotes produkter har blivit standard för individer och team som inte vill missa något, som vill förverkliga idéer och samarbeta bättre.

Evernote i nyheterna

Se vad andra säger om hur Evernote fungerar för individer och team samt hur det kan fungera för dig. Mer information finns på vår sida för pressen.
Man som skriver anteckningar

Så här får du ut mesta möjliga av dokumentlagrings- och delningstjänsten Evernote

Evernote och Microsoft

Microsoft Teams fungerar nu tillsammans med Evernote

Evernote på mobilen

Så här organiserar du ditt liv med Evernote