Tack!

Vi kontaktar dig när vi har en passande betaversion. Under tiden kan du kolla på våra videor ”Bakom kulisserna” för att se vad Evernote planerar för framtiden.

Betaversion av redigeraren

Betaversion av redigeraren

Bra planer börjar med bra anteckningar, därför omarbetar vi redigeringsupplevelsen så att det blir lättare för dig att organisera och uttrycka dina tankar. Logga in på ditt Evernote-konto för att ta del av betaversionen. Observera att betaversionen för redigeraren bara är tillgänglig i den senaste versionen av Evernote Web.

Se vad vi arbetar med

Välkommen till Evernote bakom kulisserna

Välkommen till Evernote bakom kulisserna

I den nya videoserien kommer Evernotes VD, Ian Small, att avslöja vad vi håller på med. Han chattar med nyckelpersoner i företaget om deras arbete, problemen som de löser och vad de ser fram emot i framtiden för Evernote.

Hjälp till att skapa Evernotes framtid

Hjälp till att skapa Evernotes framtid

I den här delen av Bakom kulisserna på Evernote bjuder VD Ian Small in dig, kunden, på scenen. Ian chattar med Jenn, chef på Evernote, om vikten av vårt betaprogram, vad vi letar efter i kundernas feedback och hur ni hjälper oss att göra Evernote bättre.

Omdesignad anteckningsredigerare

Omdesignad anteckningsredigerare

I den här delen av Bakom kulisserna på Evernote chattar VD Ian Small med Sasha, produktdesigner på Evernote, om hur hon och hennes team arbetar för att göra redigeringsupplevelsen flexiblare, enhetligare och roligare.

Skapa en bättre knapp för mobila Evernote

Skapa en bättre knapp för mobila Evernote

I den här delen av Bakom kulisserna på Evernote chattar VD Ian Small med Aiden, produktdesignchef, om kommande ändringar av den viktiga knappen Ny anteckning. Det är en liten justering som kommer att göra det mer konsekvent och intuitivt att skapa anteckningar på mobila plattformar.