Mall för lektionsanteckningar

Det finns så mycket att lära under lektionerna – genom att skriva anteckningar kommer du ihåg de viktigaste punkterna senare. Sammanfatta nyckelidéer, lista viktiga resurser, skriv ner viktiga frågor och mer med vår enkla anteckningsmall för lektioner.

Lyckas i skolan

Att kunna skriva anteckningar är en värdefull färdighet. De mest framgångsrika eleverna lär sig hur man antecknar på rätt sätt. Denna mall för lektionsanteckningar har alla rubriker och ämnen du behöver för att komma igång.

Kom ihåg mer

Att skriva anteckningar under lektionerna kan hjälpa dig att prestera bättre. Genom att skriva ner nyckelpunkter och värdefulla resurser kan du komma ihåg viktig information som hjälper dig att förstå, lära dig och förbereda dig för prover.

Organisera dina tankar

Om du samlar alla dina lektionsanteckningar på ett ställe kan du hitta det du behöver enklare. Du behöver inte ha separata böcker eller anteckningsböcker – använd bara en ny anteckningsmall.

Ställ viktiga frågor

Är du osäker på något? Den här lektionsanteckningsmallen har utrymmen för frågor så att du kan skicka e-post till din lärare eller handledare för förtydligande. Genom att spara frågorna med dina anteckningar kan du använda svaren för att fylla i luckorna och öka din förståelse.

Identifiera viktiga punkter

Nyckelpunkterna i en föreläsning är grunden för det du kommer att lära dig om ett visst ämne. Lägg till punkterna i din anteckningsmall för att se till att du får med allt som är viktigt.

Dela anteckningar

Få ut mer av att dina anteckningar genom att dela denna anteckningsmall med dina klasskamrater. Andra elever kan ha idéer som ni kan lägga till eller ställa frågor som fördjupar din förståelse av materialet.

Var redo

Att skriva anteckningar handlar om mer än att fånga information – det handlar också om vad du behöver göra med informationen. Du kanske har ett projekt eller uppdrag på gång. Du kanske måste komma ihåg vissa processer för ett test. Oavsett vad du behöver finns det plats att anteckna det i den här mallen.

Registrera dig för Evernote idag

Lagra idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet.
ELLER

Vill du vill gå ännu längre?

Få tips och råd om hur du blir mer organiserad med Evernote.

Så här använder du Evernote när du pluggar för tentor

Ska du sätta dig i skolbänken igen? Ta det lugnt med Evernote