Mall för månadskalender 2022

Håll koll på speciella evenemang, födelsedagar och mer med denna praktiska onlinekalender. Du kan komma ihåg alla viktiga datum varje månad när du skriver ner dem i denna användarvänliga månadskalender.

Spåra mål

Spåra mål och milstolpar under resans gång med hjälp av denna onlinekalender. Denna enkla rutin hjälper dig att vara transparent när du arbetar mot det du vill uppnå.

Planera i förväg

Genom att planera i förväg kan du hålla ordning på evenemang och förhindra felbokningar. Använd den här onlinekalendern för att få ett register över kommande aktiviteter så att du alltid har koll och slipper överraskningar.

Kom ihåg speciella datum

Den här månadskalendern hjälper dig att se alla händelser varje månad med ett ögonkast. Kom ihåg årsdagar, födelsedagar, helgdagar med mera och ställ in påminnelser för att få ett uppskattat leende från personer du bryr dig om som tack för en vältajmad present eller ett meddelande.

Gör helgplaner

Den här kalendern inkluderar helgdagar så att du kan hålla koll på dina planer och få ut mesta möjliga av din ledighet. Oavsett vad du gillar att göra på din lediga tid finns det plats i den här kalendern och det ger dig något att se fram emot hela veckan.

Skapa en familjekalender

Dela den här månadskalendern med alla du bryr dig om, så att de vet vad du håller på med och när ni kan spendera kvalitetstid tillsammans. När alla har tillgång till samma kalender är det enkelt att planera för speciella evenemang och kommunikationen i gång.

Skriv ner allt

Den här onlinekalendern är ett ställe att anteckna händelser som ligger månader framåt så att du kan vara säker på att komma ihåg dem när det är dags. Nästa gång någon nämner något i framtiden kan du skriva in det i din kalender så att du inte glömmer bort det.

Kontrollera scheman när du är på språng

Onlinekalendrar är bra när du inte riktigt kommer ihåg vad som är på gång. Att ta reda på det är lika enkelt som att öppna kalendern från din mobil eller dator. Oavsett om det är ett läkarbesök, en födelsedag, årsdag eller en viktig deadline kan du se det direkt.

Registrera dig för Evernote idag

Lagra idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet.
ELLER

Vill du vill gå ännu längre?

Få tips och råd om hur du blir mer organiserad med Evernote.

5 sätt att bli organiserad och tänka klart

4 sätt att fokusera och få saker gjorda