OM EVERNOTE

En forlængelse af din hjerne

Da virksomhedens grundlægger Stepan Pachikov begyndte at arbejde på den idé, der skulle ende med at blive til Evernote, observerede han tre ting den menneskelige hjerne foretager sig: den husker fortiden, den skaber forbindelser og den finder på nye idéer for fremtiden.

Husk alt

Evernote blev grundlagt for at løse et voksende problem, som teknologien har bidraget til at skabe: hvordan man får succes i en verden der er præget af en konstant og stadigt stigende mængde information.

Opnå hvad som helst

I dag bliver folk oversvømmet med information og er nervøse for hvordan de skal kunne klare det hele. Evernote hjælper med at skabe fokus lige nu, i dette øjeblik, med så du kan gøre fremskridt på de områder, der betyder mest.

Bliv konstant bedre

Evernote lancerede den personlige, digitale produktivitetsbevægelse og vokser stadig. Mere end 225 mio. mennesker over hele verden har opdaget Evernote, der hver dag bruges på over 25 sprog.

Mange baggrunde, én Evernote.

Vi mener, at forskellige perspektiver fører til bedre idéer. Vi arbejder konstant på at skabe et mere pålideligt samarbejdsmiljø i Evernote for at bygge en platform hvor alle medarbejdere kan være sig selv.

Se Jobmuligheder i Evernote »

Stepan Pachikov

EVERNOTES OPRINDELSE

med grundlæggeren Stepan Pachikov

Presseforespørgsler

Tjek vores varemærkeside hvis du leder efter vores nyeste billeder, logoer eller virksomhedsstatistik. Kontakt venligst press@evernote.com ved forespørgsler vedr. presse eller forelæsninger. Besøg vores kontaktside vedr. alle andre forespørgsler.

Retningslinjer for varemærket

De følgende retningslinjer for varemærket er stillet til rådighed for at sikre korrekt brug af Evernotes mærke og aktiver, herunder eventuelle varemærker, logo og/eller indhold. For at gøre brug af vores varemærker på en måde, der ikke er omfattet af disse retningslinjer, bedes du venligst kontakte os på brand@evernote.com og inkludere en visuel skitse over den tilsigtede brug.

Evernote Corporation er en global og privatejet virksomhed med hovedkontor i Redwood City, Californien. Vi har også kontorer i Austin (Texas), Bothell (Washington), San Diego (Californien), Santiago (Chile) og Tokyo (Japan).

Er du klar til Evernote?