Perihal Evernote

Evernote diasaskan untuk menangani masalah semakin menular yang disebabkan teknologi: cara berjaya dalam dunia dengan jumlah serta kelajuan maklumat yang semakin meningkat.

Tujuan kami adalah memberi pengguna masa dan kebebasan untuk memberi tumpuan pada perkara penting dengan membantu mereka menjalani kehidupan yang lebih teratur.

Kisah Kami

Tidak lama dahulu, merakam idea bermaksud berhenti dan mencatatkan idea tersebut pada kertas sebelum anda terlupa. Mengklip halaman web? Anda terpaksa menandai atau mengambil tangkapan skrin. Menyimpan dan berkongsi fail dengan pasukan projek bermakna menghantar dokumen Office melalui e-mel, sementara tidak pasti tentang siapa yang mempunyai versi terkini. Kemudian Evernote dicipta.
Tangga
Nota
Evernote Corporation mencipta produk dan perkhidmatan yang membantu pengguna lebih memfokus pada perkara yang paling penting. Evernote telah mengubah cara individu menukar idea mereka menjadi tindakan, yang membantu pasukan bekerjasama dengan lebih baik, tidak kira di mana mereka berada. 225 juta pengguna di seluruh dunia telah menemui Evernote, yang digunakan dalam lebih 25 bahasa pada setiap hari. Evernote Corporation ialah sebuah syarikat milik persendirian global yang beribu pejabat di Redwood City, California.
Bekerja Bersama-sama
Paip

Ingat Segala-galanya

Semasa Stepan Pachikov, pengasas kami, mula mengusahakan ideanya yang akhirnya menjadi Evernote, beliau mengenal pasti tiga perkara yang dilakukan oleh otak: mengingati masa lalu, membina hubungan dan mewujudkan idea baru untuk masa depan.
Peranti
orang
Evernote diasaskan sebagai lanjutan otak. Bermula dengan misi “Ingat Segala-galanya”, Evernote telah berkembang untuk menangani tiga keperluan yang dikenal pasti oleh Pachikov. Dengan 8 bilion nota yang dicipta oleh 225 juta pengguna di seluruh dunia, mudah untuk melihat sebab produk Evernote telah menjadi tempat lalai bagi individu dan pasukan yang ingin mengingati segala-galanya, menukar idea menjadi tindakan dan bekerjasama dengan lebih baik.

Evernote dalam berita

Lihat perkara yang diperkatakan tentang cara Evernote berfungsi untuk individu dan pasukan serta cara Evernote boleh berfungsi bagi anda. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, lawati halaman Akhbar kami.
Lelaki menulis nota

Berikut ialah cara untuk memanfaatkan sepenuhnya storan dokumen dan perkhidmatan perkongsian Evernote

Evernote & Microsoft

Microsoft Teams kini berfungsi bersama Evernote

Evernote pada Mudah Alih

Cara Menggunakan Evernote untuk Mengatur Kehidupan Anda