Skabelon til budgetplanlægning

Der vil gerne bruge dine penge på noget stort, men desværre er det alt for let at glemme sine planer om at spare op. Hold styr på dine indtægter og udgifter med denne månedlige budgetskabelon, der er designet til at hjælpe dig med at holde styr på hvor dine penge forsvinder hen.

Din opsparingsplan på ét sted

Opret et ark over månedlige udgifter og gør din personlige budgetplanlægning lidt mindre kedelig. Opret blot en note, anvend denne skabelon til budgetplanlægning og kom i gang med at spore din økonomi på følgende måder:

Enkel skabelon til månedlig budgetplanlægning

Gør budgetplanlægningen enkel

Start hver måned med at lægge en plan og afslut måneden med at se din fremgang. Skabelonen hjælper dig med at komme i mål ved at give dig plads til at registrere dit månedlige opsparingsmål samt såvel startsaldo som slutsaldo.

Spor dine indtægter og udgifter

Det kan være lidt af en øjenåbner at få overblik over hvordan du bruger penge, og det kan hjælpe dig med at spare mere. Tilføj lønudbetalinger og andre indtægter på de angivne steder. I slutningen af måneden skal du nedskrive hvad du har brugt på husleje, mad, restaurantbesøg osv. Budgetskabelonen har plads til de mest almindelige udgifter, og du kan tilføje mere ved at lægge nye rækker til tabellen.

Sammenlign forventninger med virkelighed

Få overblik over hvor godt dine prognoser afspejler dine reelle udgifter. For hver udgift skal du udfylde hvor meget du planlægger at bruge i kolonnen “forventet”. Når en månedlig udgift er afklaret skal du udfylde kolonnerne “faktisk” og “forskel” for at se, om du holder dit budget.

Forbedr din plan

Brug afsnittet “noter” i rækken for hver udgift til at reflektere over dine fremskridt for den pågældende måned. Der er også et afsnit til dine noter i oversigten øverst i regnearket, som du kan bruge til at notere dine tanker og justere dine planer efter behov.

En enklere budgetplanlægger

Omdan en note til et brugervenligt personligt opsparingsværktøj og få et reelt billede af din økonomi. Du vil måske opleve at vores budget- og opsparingsskabelon hjælper dig med at forbedre dine forbrugsvaner, og at et overblik over dine månedlige fremskridt giver dig mulighed for at tage kontrol over dine penge og nå dine økonomiske mål.

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.