Årskalenderskabelon for 2022

Hold styr på dine mål, planlæg forud for milepæle og husk vigtige datoer på ét samlet sted med denne praktiske årskalender, der kan udskrives. Læg huskesedlerne bag dig og få mest muligt ud af året.

Se mønstre og tendenser

Med denne årlige kalender kan du registrere op- og nedture i løbet af året. Disse mønstre kan hjælpe dig med din planlægning for de kommende år, således at du kan planlægge frem i tiden og være forberedt på hvad næste år bringer.

Kom i form

Du kan begynde at arbejde på dine sundhedsmål på en hvilken som helst dag på året. Denne årskalender gør det nemt at oprette en træningsrutine, ligesom du kan afsætte tid til en hvilken som helst anden form for rutine, du ønsker at prioritere. Kalenderen sikrer at du aldrig går glip af en planlagt forelæsning, begivenhed eller workshop under årets gang.

Planlæg en ferie

Tjek din årskalender for at finde det bedste tidspunkt til at planlægge din næste ferie. Når du har alt registreret kan du hurtigt se din tilgængelighed med et enkelt øjekast.

Læg planer for næste måned

En årskalender hjælper dig med at se hvad der er på trapperne. Ikke kun i løbet af de næste par dage men også i de kommende måneder. Med denne brugervenlige skabelon kan du lægge planer med din familie, dine venner og dine kolleger. Du behøver derfor ikke længere at spekulere på hvornår I kan mødes. Hent planlægningen frem på din telefon og find et tidspunkt med det samme.

Indtast dit arbejdstidsskema

Det kan være svært at holde styr på dine arbejdsdage når du er på et roterende skema. Brug denne årskalender til at fremhæve hvornår du skal arbejde så du aldrig igen tager fejl af en dag.

Prioriter din tid

Du kan få gjort meget på et år, men ikke alt. Brug denne årskalender til at sætte tid af til at fokusere på det, der betyder noget, så du kan give slip på resten.

Skab langsigtede mål

Uanset om du ønsker at videreuddanne dig, vil fremme din karriere med en certificering eller har planer om at arbejde på at nå et personligt mål, så kan denne årlige kalender hjælpe dig med at holde dig på rette spor.

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.

Vil du nå endnu længere?

Få tips og råd til hvordan du kan blive mere velorganiseret med Evernote.

Sådan lægger du en plan og opnår det du vil i livet

Sådan planlægger du en familieferie uden at gå fra forstanden