Skabelon til Cornell-noter

Uanset om du forbereder dig på en prøve eller en afsluttende eksamen, så kan Cornell-metoden til at tage noter gøre dit liv lettere. Denne skabelon til Cornell-noter giver dig et format til at strukturere oplysninger så det er lettere at studere og huske senere.
Tag noter ved hjælp af Cornell-systemet

Brug Cornell-metoden til at tage noter og opnå resultater endnu hurtigere

Cornell-noter er ikke kun en metode til at nedskrive ting. Det er en metode til at gennemgå dine noter, som hjælper dig med at huske oplysningerne.

Opdel siden

Anvend denne skabelon på en note og opdag hvor meget at arbejdet der allerede er gjort for dig. Skabelonen følger et klassisk Cornell-format med sektioner til noter og spørgsmål samt en sammenfatning og en overskrift.

Tag noter

Uanset om du lærer fra en forelæsning, en bog eller et andet medie, så kan du nedskrive vigtig information i “Noter”-sektionen i skabelonen. Tilføj tomme mellemrum mellem nøglebegreber og brug forkortelser for at gøre det kortfattet. Opret hurtigt yderligere sider ved blot at anvende skabelonen på en ny note.

Stil spørgsmål

Når du er færdig med at tage noter bør du overveje hvilke spørgsmål eller stikord, der får dig til at huske alle de vigtige oplysninger. Lad os f.eks. sige, at du tager et kursus i engelsk, og at en af dine noter hedder “En essay-disposition bør indeholde samtlige hovedpunkter.” Et spørgsmål du kunne skrive ved siden af denne note kunne derfor være “Hvad indeholder en disposition?”, ligesom et passende stikord kunne være “dispositionskrav.”

Gentag

Dæk dine noter til og prøv at besvare alle dine spørgsmål eller stikord. Kig på dine noter hvis det bliver absolut nødvendigt, men bliv ved med at prøve indtil du kan svare korrekt uden at kigge. Når du bruger dine egne ord i dine svar kan du bedre forstå materialet i stedet for blot at recitere noterne ordret. Når du er færdig kan du opsummere dine noter hvor der er plads.

Gennemgå

Brug dine noter når du forbereder dig på en prøve eller eksamen. Start med at læse dine opsummeringer for hvert relevant emne. Du kan også dække noterne til og øve dig i at recitere som du gjorde før. Eftersom dette gøres i Evernote kan du bruge søgefunktionen til hurtigt at finde en hvilken som helst note, og det mindsker den tid du bruger på at lede efter ting og giver dig mere tid at lære det, du skal vide.

Skabelon til at tage Cornell-noter

Ovenstående trin hjælper dig med at huske information i mere end blot et par dage. De hjælper dig med at forstå dine noter på et dybere niveau så du kan bruge dem til noget. Prøv at anvende dette Cornell-noteark når du forbereder din på din næste store prøve eller når du vil lære noget nyt.

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.