Eisenhower Matrix-skabelon

Prioriter dine opgaver i fire kvadranter med denne Eisenhower Matrix-skabelon. Hver kvadrant dikterer hvor vigtig en opgave er og hvor meget den haster, hvilket hjælper dig med at administrere din tid mere effektivt.
VIS SKABELON

Giv produktiviteten et boost

Få mere ud af den tilgængelige tid ved at booste din produktivitet med en Eisenhower Matrix. Placer dine projekt-, arbejds- og hjemmeopgaver i hver kvadrant i henhold til hvor vigtige de er og hvor meget de haster. Denne enkle daglige øvelse sikrer, at du kan fokusere det meste af din energi på de kritiske opgaver.

Bestem hvad der er vigtigst

At vide hvordan du skal fordele din tid er altafgørende for kunne holde styr på travle hverdage. Brug derfor fem minutter på at vælge hvilke opgaver der skal udføres med det samme. Det renser hjernen og giver dig mere kontrol over din tid og dit arbejde.

Gem mindre presserende projekter til senere

Ikke alle opgaver er lige vigtige eller presserende, men hvis de behandles som sådan kan du nemt ende med at føle dig både overvældet og uproduktiv. Denne Eisenhower Matrix-skabelon giver dig mulighed for at opdele dine opgaver så du kan prioritere dem korrekt.

Lad andre hjælpe

Ved at uddelegere opgaver kan du kan skære ned på både arbejde og stress. Brug denne Eisenhower Matrix-skabelon til at få et overblik over hvor du bør bruge din energi og hvad du kan overlade til en anden.

Nedskriv ideer til senere overvejelse

Denne Eisenhower Matrix-skabelon er særligt brugbar når du ikke behøver at foretage dig noget lige nu men stadig gerne vil have et sted, hvor du kan nedskrive dine tanker og idéer til senere. Når du har skrevet dem ned kan du vende tilbage til dem på et senere tidspunkt når det passer dig.

Tag dig tid til at slappe af

Ved at bruge denne Eisenhower Matrix-skabelon kan du sikre dig, at alt bliver gjort, og denne viden hjælper dig med at slappe af og lade batterierne op.

Forenkl dit workflow

Når du har en lang liste med opgaver kan din dag føles både forvirrende og udfordrende. Ved at strømline og forenkle dit workflow med en Eisenhower Matrix kan du starte med at få klaret de store projekter, mens du gemmer de andre til senere.
Vis skabelon

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.

Vil du nå endnu længere?

Få tips og råd til hvordan du kan blive mere velorganiseret med Evernote.

4 måder at bevare fokus og få ting fra hånden

Arbejd mere effektivt og produktivt med en Eisenhower Matrix