Ugentlig planlægningsskabelon

Hold styr på din uge ved at starte med gedigen planlægning. Brug vores ugentlige planlægningsskabelon til at holde fokus på vigtige begivenheder og prioriteter og tilføj noter for at fremhæve hvad der er kritisk hver dag.

Se sammenhængen

En ugeplane hjælper dig med at få alle de små ting gjort hver eneste dag. Se helheden og find hurtigt ud af hvad der skal gøres med denne ugentlige planlægningsskabelon.

Læg planer

Når du ved hvad der står på din ugeplan kan du nemmere lægge planer for fritid og fridage. Med vores ugentlige planlægningsskabelon ved du altid hvilke dage der er fri, hvilke dage du har travlt, og (hvis der dukker noget op) hvornår du kan foretage ændringer.

Koordiner skemaer

Med denne ugeplan er det nemt at afsætte tid til at være sammen med din partner eller dine arbejdskolleger. Du kan holde styr på ugens dage og datoer og tilføje tidspunkterne for dine vigtigste projekter med et par enkle klik.

Øg produktiviteten

Når du nedskriver vigtige datoer og deadlines på papirlapper er det nemt at miste overblikket og blive uorganiseret, og tab af kritisk information kan føre til mistet produktivitet. Gem alle dine vigtige datoer, noter og påmindelser i denne ugentlige planlægningsskabelon så du kan altid være sikker på, at du har al information ved hånden.

Sæt ugentlige mål

At sætte mål er en fantastisk metode til at sikre, at du hele tiden bevæger dig fremad. Med denne skabelon på en ugentlig kalender der kan udskrives bliver det nemt at stille dig selv til ansvar så du hver uge kan tage skridt mod at nå dine mål uanset hvor du befinder dig.

Få mest muligt ud af weekenderne

Nogle gange kan ugen blive så hektisk at du glemmer at planlægge weekenden, og så må du hurtigt prøve at finde på noget sjovt at lave. Denne ugentlige planlægningsskabelon har plads til fritidsaktiviteter til når du har fri.

Reducer stress

Det er nemt at blive mere og mere stresset når du ikke ved hvad der skal gøres som det næste. Ved at føje dine kritiske opgaver til en ugeplanlægger kan du nemmere administrere din tid. Når du ved at du har en plan bliver det lettere at trække vejret, og du ved altid hvornår du kan tage en pause.

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Gem idéer og inspiration fra alle steder og administrer opgaver med lethed. Evernote er ugeplanlæggeren, der gør det nemt at kortlægge din uge fra mandag til søndag. Vores platform er designet til at blive tilpasset alt, hvad du skal bruge den til. Udskriv din tidsplan og fastgør den på kontorvæggen eller tag den med dig på din smartphone for at blive endnu mere velorganiseret når du er på farten. Find ud af hvorfor millioner allerede bruger Evernote til at få mest muligt ud af hvert eneste minut. Opret din gratis konto og download Evernote med det samme.