Templat Kalendar Tahunan 2022

Kekal pada landasan dengan matlamat anda, rancang lebih awal untuk peristiwa penting dan ingat tarikh penting di satu tempat dengan kalendar tahunan yang boleh dicetak yang mudah ini. Tinggalkan keselerakkan nota melekit dan jadikan tahun dikira.

Lihat corak dan trend

Anda boleh merekodkan turun naik sepanjang tahun anda dengan kalendar tahunan ini. Corak ini boleh membantu memaklumkan perancangan anda untuk tahun-tahun berikutnya, supaya anda boleh merancang lebih awal dan bersedia untuk menghadapi tahun hadapan.

Jadilah sihat

Anda boleh mula bekerja pada matlamat kesihatan anda pada bila-bila hari dalam setahun. Dengan kalendar tahunan ini, anda boleh menyediakan rutin kecergasan dengan mudah. Anda juga boleh memperuntukkan masa untuk apa-apa jenis rutin lain yang anda ingin utamakan. Jangan terlepas kelas berulang, acara atau bengkel semasa anda bergerak sepanjang tahun anda.

Rancang percutian

Semak kalendar tahunan anda untuk mencari masa terbaik untuk merancang percutian anda yang seterusnya. Apabila anda mempunyai segala-galanya dirakam, anda boleh melihat ketersediaan anda sepintas lalu.

Buat perancangan bulan depan

Kalendar tahunan membantu anda melihat perkara yang akan datang—bukan sahaja dalam beberapa hari akan datang tetapi pada bulan-bulan yang akan datang juga. Dengan templat yang mudah digunakan ini, anda boleh membuat rancangan bersama keluarga, rakan dan rakan sekerja anda. Tidak tertanya-tanya lagi bila anda boleh berkumpul—tarik perancang ini pada telefon anda dan jadualkan dengan segera.

Masukkan jadual kerja anda

Menjejaki hari kerja anda boleh menjadi sukar apabila anda mempunyai jadual bergilir. Gunakan kalendar tahunan ini untuk menyerlahkan apabila anda perlu bekerja dan tidak pernah terlepas hari lagi.

Utamakan masa anda

Anda boleh melakukan banyak perkara dalam setahun—tetapi bukan semuanya. Gunakan kalendar tahunan ini untuk memperuntukkan masa untuk memberi tumpuan kepada perkara yang penting dan melepaskan yang lain.

Cipta matlamat jangka panjang

Sama ada anda ingin melanjutkan pelajaran anda, memajukan kerjaya anda dengan pensijilan atau bekerja pada matlamat peribadi, menggunakan kalendar tahunan ini boleh membantu anda kekal di landasan yang betul.

Daftar untuk Evernote pada Hari Ini

Rakam idea dan inspirasi dari mana-mana sahaja dan urus tugas dengan mudah.
ATAU

Ingin melanjutkan lagi?

Dapatkan petua dan nasihat tentang cara berasa lebih teratur dengan Evernote.

Cara Membuat Pelan dan Dapatkan Apa yang Anda Mahukan dalam Hidup

Bagaimana Merancang Percutian Keluarga Tanpa Tekanan