Templat Perancang Mingguan

Menjejaki minggu anda bermula dengan perancangan yang kukuh. Gunakan templat perancang mingguan kami untuk kekal fokus pada acara dan keutamaan penting. Tambahkan nota untuk menyerlahkan perkara yang kritikal setiap hari.

Lihat gambaran keseluruhan

Perancang mingguan membantu anda menyelesaikan semua perkara kecil setiap hari. Lihat gambaran besar dan fikirkan perkara yang perlu diselesaikan dengan cepat dengan templat Perancang Mingguan ini.

Membuat perancangan

Apabila anda mengetahui jadual anda untuk minggu itu, anda boleh membuat rancangan untuk waktu selepas kerja dengan lebih mudah. Dengan templat perancang mingguan kami, anda akan mengetahui hari mana yang dibuka, hari mana yang sibuk dan, jika sesuatu timbul, apabila anda bersedia untuk penjadualan semula.

Menyelaras jadual

Menetapkan masa untuk berhubung dengan pasangan anda atau rakan sekerja adalah mudah dengan perancang mingguan. Jejaki hari dan tarikh dalam seminggu dan tambahkan masa projek paling penting anda dengan beberapa klik mudah.

Tingkatkan produktiviti

Mengekalkan tarikh dan tarikh akhir penting anda pada nota melekit boleh membawa kepada kekacauan. Kehilangan maklumat kritikal boleh menyebabkan kehilangan produktiviti. Simpan semua tarikh, nota dan peringatan penting anda dalam templat perancang mingguan ini dan anda sentiasa boleh memastikan anda mempunyai butiran di hadapan anda.

Tetapkan matlamat mingguan

Menetapkan matlamat adalah cara terbaik untuk terus maju. Memastikan diri anda bertanggungjawab dan mengambil langkah ke arah mencapai matlamat anda setiap minggu dari mana sahaja anda berada adalah mudah dengan templat perancang mingguan yang boleh dicetak ini.

Pastikan hujung minggu bernilai

Kadangkala minggu itu boleh menjadi sangat sibuk sehingga anda terlupa untuk merancang untuk hujung minggu—dan kemudian perlu berebut untuk membuat rancangan yang menyeronokkan. Templat perancang mingguan ini mempunyai ruang untuk merakam aktiviti rekreasi untuk masa rehat anda.

Kurangkan tekanan

Mudah untuk berasa tertekan apabila anda tidak tahu perkara seterusnya yang perlu dilakukan. Dengan meletakkan tugas kritikal anda dalam perancang mingguan, anda boleh mengurus masa anda dengan lebih mudah. Mengetahui anda mempunyai rancangan membantu anda lebih tenang dan mengetahui masa untuk berehat.

Daftar untuk Evernote pada Hari Ini

Tangkap idea dan inspirasi dari mana-mana sahaja dan uruskan tugasan dengan mudah. Evernote ialah perancang mingguan yang memudahkan untuk memetakan minggu anda dari Isnin hingga Ahad. Platform kami direka bentuk untuk dibentuk untuk apa sahaja yang anda perlukan. Cetak jadual anda dan lampirkan pada dinding pejabat atau bawa bersama anda pada telefon pintar untuk lebih teratur semasa dalam perjalanan. Ketahui sebab berjuta-juta orang sudah menggunakan Evernote untuk memanfaatkan setiap minit. Cipta akaun percuma anda dan muat turun Evernote sekarang.
ATAU