Evernote
Inloggen Abonnementen Menu

Onthoud Alles

Je kan overal geïnspireerd raken. Evernote geeft je de mogelijkheid om je ideeën vastleggen, te laten groeien en te delen, op verschillende apparaten.

Gebruik Evernote, net als miljoenen andere mensen, om elke dag meer gedaan te krijgen.

Maak er een notitie van

Maak een takenlijst voor je project aan. Schrijf een herinnering op of maak er een afbeelding of schets van. Een notitie alles zijn wat jij maar wilt. Wanneer je een notitie maakt, is het altijd en overal beschikbaar.

Overal beschikbaar

Maak een notitie aan en het is meteen op al je apparaten beschikbaar. Maak je nooit meer zorgen over waar je iets opgeslagen hebt; het staat in Evernote en is overal beschikbaar.

Vind alles snel terug

Of het nu een sms, afbeelding of document is, je hebt altijd je redenen om iets op te willen slaan. Daarom maakt Evernote het gemakkelijk om opgeslagen notities snel te kunnen vinden. Je kan zelfs zoeken naar handgeschreven woorden in je notities.

Met iedereen delen

Deel alles dat belangrijk is met mensen die voor jou belangrijk zijn. Leg alle kleine dingen uit het leven vast en deel het met iedereen die er op dat moment bij was. Je kan ook grote ideeën delen door naadloos samen te werken met collega's in een notitieboekgroep.

Ga vandaag nog aan de slag

Ontdek wat je allemaal met een nieuw notitietype kan.

Aanmeldingsformulier