Budget planner sjabloon

Je wil grootse dingen doen met je geld. Het is echter heel gemakkelijk om je spaardoelen aan de kant te zetten. Houd je inkomen en uitgaven bij met dit maandelijkse budgetsjabloon, ontworpen om bij te houden wat er met je geld gebeurd.

Jouw spaarplan, binnen handbereik

Stel een maandelijkse onkostennota samen met een klik en haal de eentonigheid uit een persoonlijke budgetplanning. Creëer een notitie, pas dit budgetplanningssjabloon toe en houd je financiën op de volgende manieren bij:

Simpel maandelijkse budgetplanner sjabloon

Houd je budgetplanning simpel

Begin elke maand door een plan te maken. Bekijk aan het eind van je maand je succes. Dit sjabloon helpt je dat te doen door je plekken aan te bieden om je maandelijkse spaardoel, beginsaldo en eindsaldo bij te houden.

Houd je inkomen en uitgaven bij

Observeer waar jij je geld aan uitgeeft kan een eye-opener zijn om meer te sparen. Voeg je salaris en ander inkomen toe. Schrijf aan het eind van de maand op wat je uitgeven hebt aan huur, boodschappen, restaurants, etc. Het budgetsjabloon geeft je de ruimte voor de meest gebruikte uitgaven. Je kan er nog meer toevoegen door rijen aan de tabel toe te voegen.

Vergelijk verwachtingen met de realiteit

Bekijk of je voorspellingen overeenkomen met je real-life uitgaven. Vul voor elke uitgave in wat je van plan bent uit te geven in de kolom 'verwacht'. Wanneer de maand afgelopen is, vul je de 'werkelijk' en 'verschil' kolommen in om te zien of je binnen het budget gebleven bent.

Schaaf je plan bij

Gebruik 'opmerkingen' in de rij voor elke uitgave om stil te staan bij de ontwikkelingen van die maand. Je kan bovenin ook opmerkingen zetten over je inzichten en je plannen daarop aanpassen.

Een simpelere budgetplanner

Zet een notitie om in een gemakkelijk te gebruiken persoonlijke spaartool om een duidelijk beeld te krijgen van je financiën. Je zult zien dat ons budget- en spaarsjabloon je helpen je uitgaven te verbeteren. Elke maand je voortgang inzien geeft je de mogelijkheid om controle te houden over je geld en je financiële doelen te bereiken.

Meld je vandaag aan voor Evernote

Verzamel ideeën en inspiratie van overal en beheer taken met gemak.
OF