Mall för årskalender 2022

Håll koll på dina mål, planera i förväg för milstolpar och kom ihåg viktiga datum på ett ställe med denna bekväma utskrivbara årskalender. Lämna klisterlapparna bakom dig och få ut mest möjliga av året.

Se mönster och trender

Du kan registrera upp- och nedgångar under året med denna årskalender. Mönstren kan hjälpa dig att planera för kommande år, så att du kan planera framåt och vara beredd att ta itu med nästa år.

Kom i form

Du kan börja arbeta med dina hälsomål vilken dag som helst på året. Med den här årskalendern kan du enkelt skapa en träningsrutin. Du kan också avsätta tid för någon annan typ av rutin du vill prioritera. Missa aldrig en återkommande föreläsning, ett evenemang eller en workshop under året.

Planera en semester

Kolla din årskalender för att hitta den bästa tiden att planera nästa semester. När du har allt registrerat kan du se din tillgänglighet med ett ögonkast.

Planera för nästa månad

En årskalender hjälper dig att se vad som kommer – inte bara under de närmaste dagarna utan också under de kommande månaderna. Med denna lättanvända mall kan du göra planer med familj, vänner och arbetskollegor. Du behöver inte längre undra när ni kan träffas – öppna planeraren på mobilen och schemalägg direkt.

Ange ditt arbetsschema

Att hålla reda på arbetsdagarna kan vara svårt när du har ett roterande schema. Använd den här årskalendern för att markera när du ska arbeta och missa aldrig en dag igen.

Prioritera din tid

Du kan få mycket gjort på ett år – men inte allt. Använd den här årskalendern för att avsätta tid för att fokusera på det som är viktigt och släppa resten.

Skapa långsiktiga mål

Oavsett om du vill vidareutbilda dig, avancera i karriären med en certifiering eller arbeta med ett personligt mål, kan du använda den här årskalendern för att hålla dig på rätt spår.

Registrera dig för Evernote idag

Lagra idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet.
ELLER

Vill du vill gå ännu längre?

Få tips och råd om hur du blir mer organiserad med Evernote.

Så här gör du en plan och uppnår det du vill

Så här planerar du en familjesemester utan att bli tokig