Veckoplaneringsmall

Hålla koll på din vecka med gedigen planering. Använd vår veckoplaneringsmall när du vill fokusera på viktiga händelser och prioriteringar. Lägg till anteckningar för att markera det som är viktigt varje dag.

Se helheten

En veckoplanerare hjälper dig att få alla små saker gjorda varje dag. Se helheten och ta reda på vad som behöver göras snabbt med denna veckoplaneringsmall.

Planera

När du vet vad som står på ditt schema för veckan kan du enklare göra planer för fritiden. Med vår veckoplaneringsmall vet du vilka dagar som är fria, vilka dagar som är upptagna och, om något dyker upp, när du kan göra ändringar.

Koordinera scheman

Att bestämma tider för kontakt med din partner eller dina arbetskollegor är enkelt med en veckoplanerare. Spåra dagar och datum i veckan och lägg till tider för dina viktigaste projekt med några enkla klick.

Öka produktiviteten

Det är lätt att bli oorganiserad om du håller reda på viktiga datum och deadlines på klisterlappar. Förlorad information kan leda till förlorad produktivitet. Spara alla viktiga datum, anteckningar och påminnelser i denna veckoplaneringsmall så att du alltid har detaljerna till hands.

Sätt upp veckomål

Att sätta upp mål är ett bra sätt att arbeta vidare. Med vår utskrivbara mall för veckoplanering är det lätt som en plätt att ta ansvar och vidta steg för att nå dina mål varje vecka.

Få ut mesta möjliga av helgerna

Ibland kan veckan bli så hektisk att man glömmer att planera för helgen och sedan snabbt måste hitta på några roliga aktiviteter. Den här veckoplaneringsmallen har utrymmen för fritidsaktiviteter när du är ledig.

Minska stressen

Det är lätt att stressen smyger sig på när man inte vet vad som ska göras härnäst. Genom att lägga in viktiga uppgifter i en veckoplanerare kan du hantera din tid lättare. Med en plan kan du ta det lugnare och veta när det är dags för en paus.

Registrera dig för Evernote idag

Fånga idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet. Evernote är veckoplaneraren som gör det enkelt att kartlägga veckan från måndag till söndag. Den kan anpassas till det du vill att den ska göra. Skriv ut ditt schema och fäst det på kontorsväggen eller ta det med dig på mobilen när du är på språng. Ta reda på varför miljoner människor använder Evernote för att få ut mesta möjliga av varje minut. Skapa ett kostnadsfritt konto och ladda ner Evernote nu.
ELLER