Evernote
Log ind Planer Menu

Husk alt

Du kan blive inspireret overalt. Med Evernote kan du gemme, udvikle og dele dine idéer på tværs af en hvilken som helst enhed.

Gør som millioner af mennesker, som stoler på Evernote til at få mere fra hånden hver eneste dag.

Notér det ned

Opret en projekthuskeliste. Nedskriv en påmindelse. Eller tag et billede af en skitse. En note kan være lige præcis det, du ønsker den skal være. Og når du opretter en note er den tilgængelig overalt og for evigt.

Hav adgang til det overalt

Gem en note en enkelt gang hvorefter den øjeblikkeligt er tilgængelig på alle dine enheder. Du behøver aldrig at bekymre dig om hvor du har gemt noget, for det findes i Evernote, og Evernote befinder sig hvor du er.

Find alting hurtigt

Uanset om det er tekst, billeder eller dokumenter er der en grund til, at du gemmer det. Det er derfor Evernote sikrer, at de noter, du har gemt, er nemme at finde. Du kan endda søge efter håndskrevne ord, der er begravet dybt i dine noter.

Del med hvem som helst

Del hvad der betyder noget med de mennesker, der betyder noget for dig. Indfang livets små øjeblikke og del dem, uanset hvor du tilfældigvis befinder dig. Eller del store idéer ved problemfrit at samarbejde med kolleger i en gruppenotesbog.

Kom i gang i dag

Opdag hvad en ny slags note kan gøre for dig.

Registreringsformular