Rejseplanskabelon

Få mest muligt ud af din ferietid ved at planlægge forud. Brug denne rejseplanskabelon som et centralt lager , hvor du kan samle alle de vigtigste oplysninger om din rejse. Derved kan du sikre dig, at al information altid er tilgængelig.
VIS SKABELON

Registrer dine rejseoplysninger

Start hver rejse med at nedskrive detaljerne om din destination. I denne skabelon er der plads til at du kan notere både rejsemål og -datoer så du kan holde dig velorganiseret og vide hvornår du er væk.

Fokuser på én aktivitet ad gangen

Det er nemt at lave en liste over alt det, du gerne vil gøre og opleve i løbet af din rejse, men det kan nemt føles overvældende når listen er for lang og du ikke er sikker på hvordan du skal få tid til det hele. Med en gennemtænkt plan kan du afsætte tid om morgenen, middagen og aftenen for at sikre dig, at du kun planlægger én ting ad gangen.

Få mest muligt ud af dine forretningsrejser

Særligt på kortvarige forretningsrejser kan det være svært at få tid til både frokoster, middage, konferencer og meget mere. Denne rejseplanskabelon giver dig plads til at få det hele ned på skrift, så det bliver lettere at nå det hele.

Husk nøglefakta

Saml alle oplysninger om din rejse på ét sted. Skriv kritiske noter i denne rejseplanskabelon. Det gælder uanset om du skal huske at pakke formel påklædning eller medbringe en gave til en kunde. Skabelonen sikrer at du husker det hele!

Lav planer i sidste øjeblik

Ved at bruge denne rejseplanskabelon skaber du mere fleksibilitet til at lægge planer i sidste øjeblik. Når du planlægger forud får du mere frihed til at lave andre aftaler fordi du altid ved hvornår du har tid tilovers.

Husk at købe gaver

Alle elsker souvenirs! Fortæl venner og familie at du holder af dem ved at købe dem en lille gave med hjem fra rejsen. Du kan bruge notesektionen til at holde styr på hvilke personer du skal handle til og hvad vedkommende skal have.

Koordiner din tidsplan

Når du forsøger at koordinere tidsplaner med dine arbejdskolleger på en forretningsrejse eller med din familie mens I er på ferie, så hjælper det at have en skudsikker plan. Ved at bruge en rejseplanskabelon kan du sikre dig, at du har al rejseinformation samlet på ét sted. Det gør det nemt at få et overblik over hvilke planer du har og hvornår du har fri.
Vis skabelon

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.

Vil du nå endnu længere?

Få tips og råd til hvordan du kan blive mere velorganiseret med Evernote.

Sådan planlægger du en familieferie uden at gå fra forstanden

Sådan lægger du en plan og opnår det du vil i livet