Notulen sjabloon

Effectieve notities bewaren niet alleen informatie, maar zijn ook bruikbaar. Notulen zijn vaak gevuld met irrelevante details waardoor belangrijke taken en beslissingen moeilijk te vinden zijn. Dit notulen sjabloon geeft je de structuur die jij nodig hebt om vast te leggen wat belangrijk is—en er snel naar te handelen.
BEKIJK SJABLOON

Haal het beste uit je tijd

Bepaal de belangrijke details de eerste keer dat je vergadert voor een bepaald project. Gebruik dit notulen format om notities te maken zodat iedereen de informatie krijgt die ze nodig hebben en zo nieuwe vergaderingen voorkomen kunnen worden.

Simpel notulen format

Details van bijeenkomst

Zorg er voor dat het onderwerp van al je notulen meteen duidelijk is. Vul dit deel in zodat het besproken project, de vergadertijd, de aanwezige mensen en vergaderdoelen een oogopslag duidelijk zijn.

Follow-ups

Verlaat elke vergadering met een lijst waaruit blijkt wie wat doet. Dit deel geeft je een manier om taken aan specifieke mensen toe te wijzen. Elke taak bevat een checkbox, zodat je de voortgang gemakkelijk bij kan houden, aangezien projecten verder gaan. Deel je notities met collega's, zodat iedereen up-to-date blijft.

Besluiten

Worstel nooit meer met het onthouden waar de belangrijke beslissingen van je team gebleven zijn. Dit deel van het notulen sjabloon maakt voor iedereen duidelijk wat je als groep besloten hebt.

Afronding

Zorg er voor dat je notities inzichtelijk zijn door een korte samenvatting van de vergadering toe te voegen, inclusief de belangrijkste punten. Hierdoor weet iedereen wat er gaande is, zelfs als ze de notities alleen snel doorkijken.

Checklist

Zet informatie om in acties, in plaats van het alleen op te nemen. Het sjabloon maakt een handige checklist voor jou aan. Bewerk de bestaande items of voeg je eigen toe. Creëer een to-do list in je notulen waardoor jij en je team bij blijven.

Maak notulen eenvoudig

Gebruik dit sjabloon om notities te maken tot actie aanzetten. Effectieve notulen doen meer dan mensen alleen mensen informeren. Ze helpen mensen een project zonder veel moeite beter te begrijpen en ze maken het gemakkelijker dat iedereen het juiste werk gedaan krijgt.
Gebruik Sjabloon

Meld je vandaag aan voor Evernote

Verzamel ideeën en inspiratie van overal en beheer taken met gemak.
OF