Budgetplaneringsmall

Du vill göra något stort med dina pengar. Tyvärr är det lätt att glömma bort dina sparmål. Håll koll på dina inkomster och utgifter med den här månatliga budgetmallen som är utformad för att hjälpa dig att hålla reda på vart dina pengar tar vägen.

Din sparplan i fokus

Skapa ett ark över månadsutgifter med ett klick och gör din personliga budgetplanering lite enklare. Skapa bara en anteckning, tillämpa budgetplaneringsmallen och börja spåra din ekonomi på följande sätt:

Enkel planeringsmall för månadsbudget

Gör budgetplaneringen enkel

Börja varje månad med att göra en plan och avsluta den med att se dina framgångar. Mallen hjälper dig att göra det med utrymmen där du registrerar månatliga sparmål, startsaldo och slutsaldo.

Spåra dina inkomster och utgifter

Att se vart pengarna tar vägen kan bli en överraskning som hjälper dig att spara mer. Lägg till löner och andra inkomster i de angivna utrymmena. I slutet av månaden skriver du vad du betalat för hyra, mat, äta ute osv. Budgetmallen har utrymmen för de vanligaste utgifterna. Du kan inkludera fler genom att lägga till nya rader i tabellen.

Jämför förväntningar med verkligheten

Se hur väl dina prognoser återspeglar dina verkliga utgifter. Fyll i vad du planerar att spendera för varje utgift i kolumnen Förväntat. När dina utgifter är klara för månaden fyller du i kolumnerna Faktiskt och Skillnad för att se om du håller budgeten.

Förfina din plan

Använd avsnittet Anteckningar i varje utgiftsrad för att skriva anteckningar över dina framsteg den månaden. Det finns också ett avsnitt för anteckningar i översikten högst upp i kalkylbladet som du kan använda för att skriva ner insikter och justera dina planer efter behov.

En enklare budgetplanerare

Förvandla en anteckning till ett lättanvänt personligt sparverktyg och få en verklig bild av din ekonomi. Du kanske upptäcker att vår budget- och sparmall hjälper dig att förbättra dina vanor och du kan se framsteg varje månad som gör att du kan ta kontroll över dina pengar och nå dina ekonomiska mål.

Registrera dig för Evernote idag

Lagra idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet.
ELLER