Templat Kalendar Bulanan 2022

Jejaki acara istimewa, hari lahir dan banyak lagi dengan kalendar dalam talian yang mudah ini. Anda akan mengingati semua tarikh penting untuk setiap bulan apabila anda menulisnya pada kalendar bulanan yang mesra pengguna ini.

Jejak matlamat

Jejaki matlamat dan pencapaian anda sepanjang perjalanan menggunakan kalendar dalam talian ini. Amalan mudah ini akan membantu anda kekal bertanggungjawab semasa anda berusaha ke arah perkara yang anda ingin capai.

Rancang lebih awal

Merancang lebih awal membantu anda memastikan acara teratur dan mengelakkan kemalangan penjadualan. Gunakan kalendar dalam talian ini untuk mempunyai rekod tentang perkara yang akan datang, jadi anda akan sentiasa mengetahui dan tidak pernah ketinggalan.

Ingat tarikh istimewa

Kalendar bulanan ini membantu anda melihat semua acara yang berlaku setiap bulan sepintas lalu. Ingat ulang tahun, hari lahir, cuti dan banyak lagi dan tetapkan peringatan untuk memberikan senyuman kepada orang yang anda sayangi dengan hadiah atau mesej yang tepat pada masanya.

Buat rancangan hujung minggu

Kalendar ini termasuk hari hujung minggu, jadi anda boleh memastikan rancangan anda berada di landasan yang betul dan memanfaatkan masa cuti anda sepenuhnya. Apa sahaja yang menjadikan masa lapang anda paling menyeronokkan akan dimuatkan dengan mudah pada kalendar ini dan memberi anda sesuatu yang ditunggu-tunggu sepanjang minggu.

Cipta kalendar keluarga

Kongsi kalendar bulanan ini dengan semua orang yang anda sayangi, supaya mereka tahu perkara yang anda lakukan dan bila anda boleh meluangkan masa berkualiti bersama. Apabila semua orang mempunyai akses kepada kalendar yang sama, perancangan untuk acara khas dan memastikan komunikasi jelas adalah mudah.

Catat segala-galanya

Kalendar dalam talian ini memberi anda tempat untuk mencatat acara yang tinggal beberapa bulan lagi, jadi anda pasti akan muncul apabila tiba masanya. Lain kali anda berada dalam perbualan dan seseorang menyebut sesuatu pada masa hadapan, anda boleh memasukkannya secara diam-diam pada kalendar anda dan melangkau kebimbangan terlupa.

Semak jadual semasa dalam perjalanan

Kalendar dalam talian sangat bagus untuk saat-saat anda tidak dapat mengingati perkara yang akan datang kemudian. Mengetahui adalah semudah membuka kalendar dari telefon atau komputer anda. Sama ada pelantikan doktor, hari lahir, ulang tahun atau tarikh akhir penting, anda boleh melihatnya dengan segera.

Daftar untuk Evernote pada Hari Ini

Rakam idea dan inspirasi dari mana-mana sahaja dan urus tugas dengan mudah.
ATAU

Ingin melanjutkan lagi?

Dapatkan petua dan nasihat tentang cara berasa lebih teratur dengan Evernote.

5 Cara untuk Menjadi Teratur dan Berfikir dengan Jelas

4 Cara Tetap Berfokus dan Selesaikan Perkara