Resplansmall

Få ut det mesta av semestern genom att planera i förväg. Använd denna resplansmall som en central plats där du kan samla den viktigaste informationen om din resa och ha den lätt till hands med ett ögonblicks varsel.
VISA MALL

Anteckna reseuppgifter

Börja varje resa genom att skriva ner detaljerna för din destination. I den här mallen kan du registrera plats och datum för din resa så att du vet när du är borta och kan organisera.

Fokusera på en aktivitet i taget

Det är lätt att göra en lista över allt du vill göra på en resa. Det kan kännas överväldigande när listan blir för lång och du inte är säker på om du kommer att hinna med allt. Med en gedigen plan kan du boka in tid på morgonen, middagen och kvällen för att säkerställa att du bara schemalägger en sak i taget.

Maximera dina affärsresor

Speciellt på korta affärsresor kanske du undrar hur du ska få tid till alla luncher, middagar, konferenser med mera. Den här resplansmallen har utrymme så att du kan skriva ned allt och organisera det hela.

Kom ihåg viktiga fakta

Förvara all information om din resa på ett ställe. Skriv viktiga anteckningar i den här resplansmallen och kom ihåg allt – oavsett om du behöver packa högtidsklädsel eller ta med en present till en kund.

Gör sista minuten-planer

Med den här resplansmallen får du större flexibilitet för sista minuten-planer. Att planera i förväg ger dig friheten att göra andra saker eftersom du vet när du är ledig.

Kom ihåg presenter

Alla gillar souvenirer. Tala om för människorna du älskar att du tänkte på dem genom att köpa en. Du kan anteckna personer som du vill ge en present och vad de vill ha i anteckningsavsnittet.

Koordinera ditt schema

Det hjälper att ha en bra plan när du försöker samordna scheman med arbetskollegor på en affärsresa eller med familjen på semestern. Med en resplansmall har du alla reseuppgifter på ett ställe så att du kan tala om för andra vad du håller på med och när du är ledig.
Visa mall

Registrera dig för Evernote idag

Lagra idéer och inspiration var som helst och hantera uppgifter med lätthet.
ELLER

Vill du vill gå ännu längre?

Få tips och råd om hur du blir mer organiserad med Evernote.

Så här planerar du en familjesemester utan att bli tokig

Så här gör du en plan och uppnår det du vill