Skabelon til mødenoter

Effektive noter sørger ikke bare for at gemme information - de gør informationen brugbar. Mødenoter er for ofte fyldt med irrelevante detaljer, der gør vigtige opgaver og beslutninger svære at finde. Denne skabelon til mødenoter giver dig den nødvendige struktur for at medtage det vigtige, så der hurtigt kan handles på det.
VIS SKABELON

Skriv produktive mødenoter

Fastlæg de vigtigste detaljer første gang I mødes om et projekt.Anvend dette format til mødenoter for at tage noter, der hjælper alle med at få den nødvendige information så I undgår at skulle holde overflødige møder.

Enkelt format for mødenoter

Mødeoplysninger

Tydeliggør emnet for dine mødenoter. Udfyld dette afsnit så der er fokus på det projekt I diskuterer samt på mødetiden, de tilstedeværende personer og formålet med mødet.

Opfølgninger

Forlad ethvert møde med en liste, der tydeligt fortæller hvem der gør hvad. Dette afsnit giver dig mulighed for at uddelegere opgaver til bestemte personer. Hver opgave har et afkrydsningsfelt så du nemt kan holde styr på fremskridt i takt med at projektet skrider frem.Del din note med kolleger, så alle kan holde sig opdateret.

Beslutninger

Kæmp aldrig igen med at huske hvilke vigtigt beslutninger dit team har taget. Dette afsnit i skabelonen til mødenoter hjælper alle med at holde styr på hvilke aftaler gruppen har indgået.

Afslutning

Gør dine noter synlige ved at tilføje en kort mødeoversigt der bl.a. indeholder de vigtigste punkter. Det sikrer at alle kan forstå de mest væsentlige punkter, også selvom vedkommende blot skimmer noterne igennem.

Tjekliste

I stedet for blot at registrere information skal du sikre dig, at der kan handles på oplysningerne. Skabelonen påbegynder en praktisk tjekliste til dig. Du kan nemt redigere de eksisterende listeelementer eller tilføje dine egne, ligesom du kan oprette en huskeliste i selve mødenoterne, der hjælper dig og dit team med at holde fokus på opgaven.

Gør det enkelt at skive mødenoter

Brug denne skabelon til at tage noter, der fremmer handling. Effektive mødenoter gør mere end blot at informere folk. De hjælper mennesker med at forstå et projekt på et dybere niveau med mindre anstrengelse, og de gør det lettere for alle at få udført det rigtige arbejde.
Hent skabelon

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.