Viikkokalenterimalli

Kirjan pitäminen viikosta alkaa hyvällä suunnittelulla. Käytä viikkokalenterimalliamme pysyäksesi keskittyneenä tärkeisiin tapahtumiin ja prioriteetteihin. Lisää muistiinpanoja korostaaksesi, mikä on tärkeää kunakin päivänä.

Näe kokonaiskuva

Viikkokalenterit auttavat saamaan kaikki pikkuasiat tehtyä joka päivä. Näe koko kuva ja selvitä nopeasti, mitä on tehtävä, käyttämällä tätä viikkokalenterimallia.

Laadi suunnitelmia

Kun tiedät, mitä viikon aikataulu sisältää, voit suunnitella helpommin vapaa-aikasi. Viikkokalenterimallimme avulla tiedät, mitkä päivät ovat avoinna ja milloin olet varattu, ja jos jotain muuttuu, mille päivälle voit siirtää tehtäviä.

Koordinoi aikataulut

Ajan valinta kumppaneiden ja työtovereiden tapaamiselle on helppoa viikkokalenterilla. Seuraa päiviä ja päivämääriä ja lisää tärkeimpien projektien ajoitus muutamalla yksinkertaisella napsautuksella.

Kasvata tuottavuutta

Tärkeiden päivämäärien ja määräaikojen merkitseminen tarralapuille voi aiheuttaa epäjärjestystä. Tärkeiden tietojen katoaminen voi johtaa menetettyyn tuotantoon. Pidä kaikki tärkeät päivämäärät, muistiinpanot ja muistutukset tässä viikkokalenterimallissa, niin voit aina olla varma, että sinulla on tarvitsemasi tiedot saatavilla.

Aseta viikottaisia tavoitteita

Tavoitteiden asettaminen on loistava tapa edetä jatkuvasti. Itsensä pitäminen vastuussa ja eteneminen tavoitteita kohden joka viikko on helppoa tällä tulostettavalla viikkokalenterimallilla.

Muista huomioida viikonloput

Joskus viikko voi olla niin kiireinen, että unohdat suunnitella viikonlopun, jolloin sinulla tulee kiire suunnitella viihdettä. Tässä viikkokalenterimallissa on tila myös vapaa-ajan toiminnoille.

Vähennä stressiä

Stressi yllättää helposti, jos et tiedä, mitä on tehtävä seuraavaksi. Lisäämällä tärkeät tehtävät viikkokalenteriin voit hallinnoida aikaasi helpommin. Kun tiedät, että sinulla on suunnitelma, voit hengittää helpommin ja tietää, milloin voit pitää tauon.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta. Evernote on viikkokalenteri, jonka avulla on helppo kartoittaa viikko maanantaista sunnuntaihin. Alustamme on suunniteltu muovautumaan kaikkiin tarkoituksiin. Tulosta aikataulusi ja laita se toimiston seinälle tai ota se mukaasi älypuhelimessa parantaaksesi järjestystä tien päällä. Katso, miksi miljoonat käyttävät Evernotea ottaakseen kaiken irti joka minuutista. Luo ilmainen tili ja lataa Evernote heti.