Ringkaskan pengurusan projek anda dengan Evernote Teams

Evernote Teams sebagai penyelesaian pengurusan projek

Kuasai setiap perincian untuk memajukan projek

Projek anda mempunyai banyak bahagian yang bergerak. Dengan pasukan yang tersebar, tugas yang semakin meningkat, dan tarikh akhir hampir tiba, sukar untuk memenuhi pesanan tepat pada waktunya. Untuk memastikan projek tetap berjalan, anda memerlukan organisasi yang jelas, akses cepat ke maklumat penting, dan kerjasama yang bebas.

Jadikan Evernote Teams sebagai hab pengurusan projek anda, dan simpan semua idea, dokumen, nota mesyuarat, garis masa, dan senarai tugasan yang relevan di satu tempat — dapat diakses oleh orang yang tepat. Dengan semua yang disusun dalam buku nota dan ruang, anda dapat dengan mudah mengesan kemajuan dan memastikan semua orang terkini, sama ada mereka bekerja di lokasi atau dari jauh.

Evernote Teams dapat membantu anda berhenti menggunakan banyak aplikasi, kehilangan maklumat penting dan mencari-cari ahli pasukan untuk kemas kini status.

Pengurusan projek yang lebih cekap

Imej pekerja pejabat yang menggunakan komputer riba dalam mesyuarat, menggambarkan kerjasama pasukan

Daripada bergantung pada hamparan dan pad undang-undang untuk terus mengikuti projek, kebanyakan pasukan hari ini menggunakan aplikasi perencanaan projek, alat penjejakan projek, atau penyelesaian pengurusan projek awan. Sistem ini mengatur sumber dan maklumat, menjadikan pengurusan projek lebih cekap.

Evernote Teams dapat digunakan sebagai alat perencanaan dan penjejakan projek ringan, tetapi juga bersinar ketika digunakan di samping platform pilihan organisasi anda. Bersama-sama, Evernote dan perisian pengurusan projek terkemuka membentuk penyelesaian lengkap untuk memastikan pasukan anda sentiasa mengetahui, berhubung, dan produktif.

Keupayaan berikut sangat penting untuk pengurusan projek yang komprehensif:

 • Organisasi projek
  Projek yang diatur jauh lebih mudah untuk dirancang dan dilaksanakan. Alat pengurusan projek terbaik menawarkan cara intuitif untuk mengumpulkan maklumat, orang, sumber dan tugas.

 • Saluran komunikasi
  Mengintegrasikan sembang, memberi komen, dan bentuk komunikasi lain adalah kunci. Semua mesej yang berkaitan dengan projek harus ditangkap dalam sistem pengurusan projek, sehingga ahli pasukan dapat dengan mudah mencari catatan semua perbincangan dan keputusan.

 • Menjejak penghantaran dan peristiwa penting
  Platform pengurusan projek terbaik melacak tugas, tugasan, dan tarikh akhir, membantu setiap penyumbang terus menjalankan tugas. Ini membolehkan pengurus projek mengatur titik sentuh, menyesuaikan tarikh jatuh tempo, dan menetapkan semula tugas jika perlu.

 • Jadual waktu dan carta Gantt
  Penggambaran visual pelbagai tugas dan tarikh akhir memberi pasukan pandangan 1000 kaki dari jadual projek. Carta Digital Gantt sangat berguna, kerana ia membolehkan anda meneliti garis masa untuk memahami tugas dan pergantungan tertentu.

 • Penjejakan masa
  Setiap projek mempunyai beberapa jenis anggaran, terdiri dari waktu kerja yang dapat ditagih. Penyelesaian pengurusan projek yang kuat merangkumi pengesanan masa untuk pengguna individu dan menjadikan jumlah masa yang dihabiskan dapat dilihat oleh pihak berkepentingan.

 • Pelaporan
  Pelanggan dan atasan mahukan akses mudah ke kemas kini projek. Daripada memaksa mereka menjelajah hamparan yang membebankan, sistem pengurusan projek terbaik menghasilkan laporan dengan pelbagai tahap terperinci.

Semua yang anda perlukan untuk memindahkan projek dari "untuk dilakukan" hingga selesai

Mula Percubaan Percuma

Sesuaikan proses pengurusan projek anda

Organisasi yang lebih kecil sering menggunakan Evernote Teams untuk semua keperluan pengurusan projek mereka. Organisasi yang lebih besar mungkin sudah menggunakan alat seperti Asana, Trello dan Basecamp. Evernote Teams meningkatkan alat tersebut dengan berfungsi sebagai hab yang selalu dapat diakses untuk semua bahan yang berkaitan dengan projek, dengan fleksibiliti untuk menyesuaikan diri dengan gaya pengurusan atau aliran kerja apa pun.

 • Memusatkan semua jenis bahan projek
  Simpan teks, gambar, rakaman suara, keratan web, dan imbasan papan putih dan kad nama ke dalam nota anda. Tambahkan komen dan semakan dengan memberi penjelasan gambar dan PDF secara langsung di Evernote. Semua kandungan ini dapat dicari untuk rujukan mudah, berkat Pengimbasan Dokumen, Carian PDF dan Dokumen, dan Carian Tulisan Tangan.

 • Bina papan pemuka projek
  Kumpulkan nota yang berkaitan dengan projek ke dalam buku nota dan tumpukan, yang boleh diatur oleh sub-projek, pasukan, atau kriteria apa pun yang anda pilih . Buku nota boleh dikelompokkan ke dalam ruang khusus untuk projek tersebut. Sebagai contoh, ruang projek video mungkin mempunyai buku nota untuk pra-produksi, pelakon dan papan cerita. Ruang projek berfungsi sebagai papan pemuka yang memberikan kemas kini projek sekilas.

 • Buat senarai tugas dan tugasan projek
  Penjejak projek termudah adalah nota dengan senarai tertib, disesuaikan dengan kotak pilihan. Pengurus projek dapat lebih terperinci dengan templat Bidang Tanggungjawab kami, Gambaran Keseluruhan Projek, atau Eisenhower Matrix. Pengurus juga dapat menggunakan Zapier untuk membuat kad Trello, tugas Asana, atau mesej Basecamp di Evernote.

 • Jejak garis masa dan kiriman
  Templat Gambaran Keseluruhan Projek merangkumi jadual ringkas untuk tugas dan tarikh akhir. Anda juga dapat menyesuaikan garis masa menggunakan senarai dan jadual dalam catatan apa pun. Fleksibiliti Evernote memberi anda alat penjejakan projek yang berfungsi dengan cara yang anda mahukan. Anda boleh menggunakan penandaan dan penamaan dokumen untuk menunjukkan tahap projek (Penting, Ditahan, Sedang Berjalan, dll.). Atau buat buku nota yang dikhaskan untuk peringkat projek tertentu, dan pindahkan nota yang relevan antara satu sama lain ketika pasukan berusaha melalui proses tersebut.

 • Masukkan maklumat terkini
  Setiap kali ahli pasukan menambah atau mengemas kini nota berkaitan projek pada peranti yang disambungkan ke internet, kandungan baru akan segera tersedia untuk pasukan yang lain. Untuk kawalan versi, pengurus projek boleh merujuk pada sejarah nota.

 • Pastikan semua orang berada di halaman yang sama, dari mana sahaja
  Pasukan projek sering merangkumi orang yang bekerja di lokasi yang berbeza. Evernote Teams membolehkan kerjasama pasukan yang lancar dengan kawalan akses yang sesuai. Sesiapa sahaja yang mempunyai kebenaran yang betul dapat membuat, mengedit, dan berkongsi nota projek. Evernote Teams berfungsi juga pada peranti mudah alih seperti di desktop, jadi ahli pasukan dapat bekerja di mana sahaja — walaupun di luar talian.

Penyatuan yang lancar dengan alat pengurusan projek yang lain

Kami telah membina integrasi langsung dengan pelbagai alat pengurusan projek yang popular, jadi pasukan anda dapat menggabungkan keupayaan unik Evernote ke dalam aliran kerja anda yang ada.

Gmail dan Google Drive
Ada pesan dan fail yang berkaitan dengan projek di Gmail dan Google Drive? Simpan mereka ke Evernote, sehingga mereka tinggal di samping semua dokumen projek anda. Fail Google Drive muncul dalam nota anda sebagai kotak dengan maklumat berguna seperti nama fail, jenis fail, dan tarikh terakhir diubah. Tambahkan semua fail projek ke dalam satu nota dan kongsi dengan pasukan anda, jadi semua yang mereka perlukan ada di satu tempat. Semua perubahan yang dibuat di Google Drive diselaraskan secara automatik ke ruang projek anda di Evernote.

Pasukan Outlook dan Microsoft
Simpan e-mel yang berkaitan dengan projek anda dari Outlook ke Evernote tanpa meninggalkan peti masuk anda. Ini memudahkan anda mengarkibkan semua perkara di ruang projek anda. Contohnya, anda boleh terus membuat invois daripada vendor luar berserta nota anggaran projek. Anda juga boleh menghantar nota e-mel terus dari Evernote dengan hanya satu klik. Evernote juga berintegrasi dengan Microsoft Teams, jadi anda boleh berkongsi untaian sembang yang relevan ke ruang projek anda. Anda juga dapat mengakses dan berkongsi kandungan Evernote Teams yang berkaitan secara langsung dalam sembang pasukan Microsoft anda.

Slack
Banyak pasukan bekerjasama dan berkomunikasi melalui Slack. Dengan mengintegrasikan Evernote Team dengan Slack, anda dapat dengan mudah mencari dan berkongsi nota berkaitan projek dari dalam saluran Slack atau mesej langsung anda. Semasa anda berbual di Slack, anda dapat menetapkan peringatan, membuat tugas, dan menyimpan keputusan penting ke Evernote untuk rujukan di masa hadapan. Anda bahkan boleh mengubah perbualan saluran Slack menjadi nota mesyuarat dengan memotong semua mesej, PDF, dan dokumen ke Evernote.

Salesforce
Pasukan jualan sering menghabiskan hampir sepanjang hari mereka di Salesforce. Dengan mengintegrasikan Salesforce dengan Evernote Teams, anda dapat menyematkan nota yang berkaitan dengan projek ke rekod tertentu dan bahkan mengedit nota tersebut secara langsung di Salesforce.

Uruskan projek dari awal hingga akhir, semuanya di satu tempat

Ilustrasi grafik mentol dalam bentuk segi empat sama, mewakili kemampuan menyimpan idea dengan pantas dengan Evernote Teams

Aturkan projek baru di satu ruang kerja untuk menangkap idea, keputusan, dan sumbang saran.

Ilustrasi grafik loceng di sebelah dokumen, menggambarkan peringatan dan penjejakan masa dengan Evernote Teams

Tetapkan peringatan, jejak tarikh akhir, dan kumpulkan maklum balas semasa kerja pasukan anda terus maju.

Ilustrasi grafik anak panah yang mengelilingi di belakang timbunan dokumen, menggambarkan alat pengesanan projek dalam Evernote Teams

Singkirkan mesyuarat yang tidak perlu dengan memberi cara mudah kepada pihak berkepentingan untuk melihat kemajuan projek.

Ilustrasi grafik buku nota dengan dua garis besar segi empat tepat, mewakili kawalan versi dengan Evernote Teams

Elakkan usaha pendua. Sesiapa sahaja di syarikat dapat dengan mudah menemui dan merujuk kepada karya lalu.

Semua yang anda perlukan untuk memindahkan projek dari "untuk dilakukan" hingga selesai

/ Pengguna / Bulan

Start free trial