Verbeter samenwerking binnen het team met Evernote Teams

Afbeelding van iemand die Evernote op een tablet gebruikt in een openbare ruimte, ter illustratie van Evernote Teams could samenwerkingstools voor teams

Werk in de cloud en hou je team op een lijn

Tegenwoordig bestaan teams uit mensen op kantoor en uit mensen aan de andere kant van de wereld. Samenwerken is moeilijk, zelfs als iedereen op dezelfde plek is. Houd rekening met verschillen in werkstijlen, prioriteiten, samenwerkingstools en tijdzones. Zelfs het beste team kan moeite hebben om effectief samen te werken. Werkdocumenten, notulen en creatieve ideeën raken verloren op losse laptops. Verspilde moeite en miscommunicatie remmen mensen af en zijn voor iedereen een frustratie.

Met Evernote Teams kan je team gezamenlijke kennis, workflows en project gerelateerde documenten delen, waar ze ook nodig zijn. Met speciale spaces en notitieboeken kunnen zelfs de meest verspreide teams een blijven en meer gedaan krijgen. Multi-apparaat notitie synchronisatie in de cloud betekent dat een persoon kan beginnen aan een notitie op een telefoon, het daarna aan een laptop kan toevoegen en met een collega aan de andere kant van de wereld kan samenwerken in dezelfde notitie.

Wat is samenwerken in de cloud?

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of a collaboration platform to help teams work together more easilySamenwerken in de cloud gebruikt software en informatie dat op het web opgeslagen is, in plaats van op lokale computers van teamleden. Hierdoor kan je team gemakkelijk ideeën delen en aan hetzelfde document werken, waar ze op dat moment ook zijn.

Cloud gebaseerde samenwerkingssoftware ontstond met mobiele computerapparatuur, het toenemende gebruik van persoonlijke apparaten voor zakelijke taken, de opkomst van instant messaging en sociale media als werkgereedschap, en het groeiende vertrouwen in de beveiliging van cloud gebaseerde diensten. In veel industrieën is samenwerken in de cloud business as usual—en noodzakelijk voor succes en om te groeien.

Over het algemeen combineert samenwerken in de cloud de gecentraliseerde opslag van documenten met toegangscontrole en het aanmaken van documenten om die te kunnen bewerken. Vergeleken met analoge of puur lokale samenwerkingsmechanismen, geven cloud oplossingen alle teams de mogelijkheid om samen te werken in een flexibele en doeltreffende manier.

De voordelen van samenwerkingstools in de cloud

Ongeacht van waar mensen zijn of wanneer ze moeten werken, samenwerken via de cloud biedt veel voordelen die iedereen helpen naadloos samen te werken:

 • 24/7/365 toegang
  Samenwerken in de cloud zorgt er voor dat gedeelde documenten altijd beschikbaar zijn—of een teamlid nu op reis is, thuis werkt, een flexibel schema nodig heeft of in het weekend aan de slag is.

 • Meest up-to-date versies
  Wijzingen die aangebracht worden in documenten in de cloud worden automatisch bijgewerkt, waardoor de meest recente versie altijd beschikbaar is voor alle betrokkenen.

 • Verbeterde productiviteit
  Door de frictie weg te halen die door tijdzones en lokatie ontstaat, helpt de beste cloud software teams om efficiënter samen te werken.

 • Gemakkelijke samenwerking voor grotere groepen
  Hoe meer mensen toegevoegd worden, hoe complexer het team wordt. Effectief samenwerken in de cloud houdt alles simpel, waardoor alle neuzen dezelfde kant op staan met de meest up-to-date informatie.

Verbind de puntjes zodat je team meer gedaan krijgt, samen

Start gratis proefperiode

Houd teams verbonden met Evernote Teams

Geef je teams een gecentraliseerde zakelijke samenwerkingshub waar iedereen de nieuwste updates kan zien, de meest recente versies van documenten kan bekijken en hun werk en ideeën kan delen. De zeer flexibele klantervaring houdt elk team verbonden en laat hen alles delen op hun manier. Het is geweldig adaptief voor verschillende industrieën en workflows—inclusief sales, design en marketing, klantenrelatiebeheer (CRM) en nog veel meer.

 • Communicatie
  Of mensen nu op kantoor, in de buitendienst of vanuit huis werken, zelfs de meest wijdverspreide teams blijven in contact via spaces, notitieboeken en gedeelde notities. Opdrachtnemers en mensen van buiten kunnen meegenomen worden waar nodig is, zonder ze helemaal aan boord te nemen in je primaire zakelijke systemen. Vastgezette notities en "Wat is er nieuw" in team spaces zorgen er voor dat iedereen de nieuwste updates, de status van projecten en to-do lists te zien krijgt. Opdrachtnemers die offline werken kunnen zelfs wijzigingen aanbrengen en nieuwe documenten toevoegen.

 • Projectmanagement en bijhouden van taken
  Houd iedereen bij de les met een simpele to-do list in een gedeelde notitie. Orden en wijs taken toe via onze Verantwoordelijkheidsgebieden of Projectoverzicht sjablonen. (Je zelfs heel erg in detail treden met het Eisenhower Matrix sjabloon.) Elke keer een checklist of projectnotitie bijgewerkt wordt, verschijnt de notitie in "Wat is er nieuw" op de relevante plek, zodat iedereen bij is.

Evernote Teams geeft je ook de mogelijkheid om je eigen workflow volgsysteem aan te maken op een manier die het beste bij jouw team past. Je kan notities labelen en document naamgeving bijwerken om de status van een project aan te geven (Urgent, Uitgesteld, In Uitvoering, etc.). Je kan notities gewoon van een space of notitieboek naar een ander verplaatsen om een statuswijziging aan te geven. Deze flexibiliteit geeft je de mogelijkheid om projectmanagement en het bijhouden van taken aan te passen op basis van de situatie en wat jij nodig hebt—en je kan alles weer wijzigingen wanneer dat nodig is.

Maak effectief samenwerken mogelijk, terwijl je de kaders beschermt

 • Bestandsopslag
  Evernote Teams geeft je veel opslagruimte, inclusief 20GB aan maandelijkse uploads en 2GB extra per gebruiker binnen je bedrijf of account.

 • Integraties
  Evernote Teams is een lichtgewicht samenwerkingshub die goed samenwerkt met anderen in je technologiestapel. Bekijk, maak, zoek naar en bewerk notities in Salesforce en Microsoft Teams. Maak notities op basis van e-mails en bijlagen en deel bestaande notities in Gmail en Outlook. Sleep bestanden uit Google Drive naar Evernote en bekijk ze meteen in je notitieboeken en spaces. Zet Slack berichten om in notities zodat je ze kan delen met je team en bekijk notities vanuit Slack zodat je niet tussen apps hoeft te switchen.

 • Beveiliging
  Het datacenter dat alle Evernote data beheert is SAS 70 (Type II) en SSAE16 SOC-1 (Type 2) gecertificeerd. Evernote gebruikt Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) voor toegangscontrole zodat Single Sign-On (SSO) mogelijk gemaakt wordt. Onze SSO implementatie integreert gemakkelijk met alle grote identiteitsproviders die SAML 2.0 ondersteunen. We ondersteunen ook ADFS. Je kan Evernote Teams koppelen aan je huidige Active Directory of LDAP oplossing, waardoor je gebruikers kan uitnodigen of verwijderen vanuit je bestaande administratieve console. Beheerders kunnen gebruikers bekijken en beheren van onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen ze ook de toegang en activiteiten van teamleden beheren zodat iedereen het juiste toegangsniveau heeft voor hun rol.

Houd iedereen op de hoogte, waar ze ook zijn

Grafische illustratie van een laptop en smartphone met abstracte content, gebruikt als afbeelding om het gebruik de digitale samenwerkingstools van Evernote Teams te tonen

Al het werk van je team op een plek zodat je niet meer op jacht hoeft naar informatie, waardoor je weer controle hebt over je tijd.

Grafische illustratie van een tablet en smartphone onder een wolk, ter illustratie van cloud gebaseerde samenwerkingstools

Altijd toegang, zodat je overal kan werken—op het werk, onderweg of offline.

Grafische illustratie van pijlen die naar buiten wijzen vanaf een lamp, ter illustratie van het delen van ideeën met de Evernote Teams projectsamenwerkingstools

Deel ideeën en updates met je team terwijl je projecten zich ontwikkelen, zodat iedereen over de laatste informatie beschikt.

Grafische illustratie van een hangslot in een doos, ter illustratie van de beveiliging van de Evernote Teams samenwerkingstools

Orden je teams manier van werken, gebruik werkplekken en delen rechten zoals het jou uitkomt.

Verbind de puntjes zodat je team meer gedaan krijgt, samen

/ Gebruiker / Maand

Start free trial