Optimér teamsamarbejdet med Evernote Teams

Billede af en person der bruger Evernote på en tavlecomputer på et offentligt sted, der illustrerer de skybaserede samarbejdsløsninger for teams i Evernote Teams

Arbejd i skyen for at holde dit team synkroniseret

I dag kan teams omfatte personer, der arbejder på dit kontor eller på den anden side af verden, og det kan være hårdt at samarbejde, også selvom alle befinder sig i samme bygning. Faktorer såsom forskelle i arbejdsformer, prioriteter, samarbejdsværktøjer og tidszoner kan medføre, at selv det bedste team kan ende med at kæmpe for at arbejde effektivt sammen. Arbejdsdokumenter, mødenoter og kreative idéer begraves på individuelle bærbare computere, og spildt indsats og fejlkommunikation er frustrerende for alle.

Med Evernote Teams kan dine teams dele kollektiv viden, workflows og projektrelaterede dokumenter overalt hvor de skal arbejde. Med dedikerede projektområder og notesbøger kan selv de mest spredte teams forblive synkroniserede og få mere fra hånden. Synkronisering med flere enheder i skyen betyder, at én person kan starte en note på sin telefon, føje den til sin bærbare computer og samarbejde om den samme note med et teammedlem på den anden side af kloden.

Hvad er samarbejde i skyen?

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of a collaboration platform to help teams work together more easilySamarbejde i skyen bruger software og information der er gemt på nettet snarere end lokalt på hvert enkelt teammedlems computer. Dette giver dit team mulighed for nemt at dele idéer og arbejde på de samme dokumenter, uanset hvor teammedlemmerne arbejder fra.

Software til samarbejde der er baseret på skyen opstod i kølvandet på mobil databehandling samt den stigende brug af personlige enheder til arbejdsrelaterede opgaver, stigningen af instant messaging og sociale medier som arbejdsredskaber og den voksende tillid til sikkerheden i skybaserede tjenester. I dag er samarbejde i skyen normen i mange brancher og udgør en nødvendig faktor for vækst og succes.

Generelt kombinerer samarbejde i skyen den centraliserede dokumentlagring med adgangskontrol samt værktøjer til oprettelse og redigering af dokumenter. Sammenlignet med analoge eller lokale samarbejdsværktøjer gør skybaserede løsninger det muligt for alle slags teams at arbejde sammen på en praktisk og mere effektiv måde.

Udnyt fordelene ved skybaserede samarbejdsværktøjer

Uanset hvor mennesker befinder sig i verden eller hvornår de har brug for at arbejde, så giver teamsamarbejde via skyen flere fordele der hjælper alle med at arbejde problemfrit sammen:

 • Konstant adgang
  Skybaserede samarbejdsværktøjer sikrer, at delte dokumenter altid er tilgængelige uanset om et teammedlem rejser, arbejder hjemmefra, har et fleksibelt arbejdsskema eller arbejder i weekenden.

 • De mest opdaterede versioner
  Ændringer der foretages i dokumenter som bruges i samarbejde i skyen opdateres automatisk, og dermed er den nyeste version altid tilgængelig for alle interesserede parter.

 • Forbedret produktivitet
  Den bedste skybaserede samarbejdssoftware hjælper teams med at arbejde mere effektivt ved at reducere de gnidninger, der forårsages af tidszoner og geografi.

 • Lettere samarbejde for selv de største grupper
  Teamwork bliver mere komplekst jo flere personer der føjes til teamet. Effektive skybaserede samarbejdsværktøjer letter processen så alle kan holde sig opdateret med den seneste information.

Hold alle opdaterede så dit team kan opnå mere sammen

Start gratis prøveperiode

Hold kontakten mellem teammedlemmerne med Evernote Teams

Giv dine teams et centraliseret sted til arbejdsrelateret samarbejde hvor alle kan se de seneste opdateringer, få adgang til de nyeste versioner af ethvert dokument og dele deres arbejde og idéer. Evernotes ekstremt fleksible funktioner sikrer, at ethvert team kan holde kontakten og dele på den optimale måde. Alt kan desuden tilpasses så det passer optimalt til forskellige brancher og workflows såsom salg, design og markedsføring, CRM (Customer Relationship Management) og mange flere.

 • Kommunikation
  Uanset om teammedlemmerne sidder på kontoret, ude i verden eller arbejder hjemmefra, så kan selv de mest spredte teams holde kontakten via projektområder, notesbøger og delte noter. Entreprenører og eksterne bidragsydere kan kobles på processen hvor det er relevant, uden at de nødvendigvis skal integreres fuldt ud i de primære forretningssystemer. Fastgjorte noter og nyheder i teamets projektområder sikrer, at alle ser de seneste opdateringer, projektstatus og opgavelister. Selv bidragsydere der arbejder offline kan foretage ændringer eller tilføje nye dokumenter.

 • Projektledelse og opgavesporing
  Hold alle fokuseret på opgaven med en enkel huskeliste i en delt note. Bliv velorganiseret og tildel opgaver ved hjælp af vores skabeloner for Ansvarsområder eller Projektoversigt. (Du kan endda gå ned i de mindste detaljer med Eisenhower-model skabelonen). Hver gang en tjekliste eller en projektnote bliver opdateret, så vises noten under ‘Nyheder’ i det relevante projektområde så alle kan holde styr på samtlige fremskridt.

Evernote Teams giver dig ligeledes mulighed for at oprette dit eget sporingssystem for workflows på en måde, der passer til dit team. Du kan mærke noter og opdatere navngivning af dokumenter for at angive projektfaser (Haster, Ventende, Igangværende osv.). Du kan også bare flytte noter fra ét projektområde eller en notesbog til en anden for at indikere en statusændring. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at skræddersy projektledelse og opgavesporing til dine specifikke behov og omstændigheder, ligesom alt kan ændres efterhånden som dine behov udvikler sig.

Muliggør effektivt samarbejde på en stor skala samtidig med at du beskytter dit miljø

 • Fillagring
  Evernote Teams giver dig masser af plads til lagring af filer med 20GB månedlige uploads plus yderligere 2GB pr. bruger på tværs af din virksomheds- eller organisationskonto.

 • Integrationer
  Evernote Teams fungerer som et enkelt samlingscenter og fungerer opimtalt med alle dine teknologiske hjælpemidler. Få adgang til, opret, søg i og rediger noter i Salesforce og Microsoft Teams. Opret noter fra e-mails og vedhæftninger og del eksisterende noter fra Gmail og Outlook. Slip Google Drev-filer i Evernote og få direkte adgang til dem i dine notesbøger og projektområder. Omdan Slack-beskeder til noter så du kan dele dem med dit team og få adgang til noter direkte fra Slack uden at skulle skifte mellem apps.

 • Sikkerhed
  Datacenteret der administrerer Evernote-data er certificeret for SAS 70 (type II) og SSAE16 SOC-1 (type 2). For adgangskontrol benytter Evernote Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) til at aktivere Enkeltlogon (SSO). Vores SSO-implementering integreres nemt med enhver større identitetsudbyder, der understøtter SAML 2.0. Vi understøtter ligeledes ADFS. Evernote Teams tilslutter til din nuværende Active Directory- eller LDAP-løsning så du kan invitere eller fjerne brugere direkte fra din eksisterende administratorkonsol. Administratorer kan desuden få vist og administrere brugere inden for vores løsning samt gennemgå teammedlemmernes noteadgang og aktivitet for at sikre, at alle har det korrekte adgangsniveau jf. deres roller.

Hold alle opdateret uanset hvor de befinder sig

Grafisk illustration af en bærbar computer og en smartphone med abstrakt indhold der illustrerer brugen af de digitale samarbejdsværktøjer i Evernote Teams

Saml dit teams arbejde på ét sted så du kan stoppe med at jagte information og i stedet få tid tilovers.

Grafisk illustration af en tavlecomputer og en smartphone under en sky der illustrerer skybaserede samarbejdsværktøjer

Få altid adgang så du kan arbejde hvor som helst: på kontoret, offline eller når du er på farten.

Grafisk illustration af pile der peger udad fra en pære og som illustrerer idéudveksling ved hjælp af samarbejdsværktøjerne for projekter i Evernote Teams

Del idéer og opdateringer med dit team i takt med at projekterne udvikler sig så alle altid har den seneste information.

Grafisk illustration af en hængelås i en kasse der illustrerer sikkerheden i samarbejdsværktøjer for teams i Evernote Teams

Organiser dit team og konfigurer arbejdsområder og delingstilladelser på en måde, der fungerer optimalt for dig og dit team.

Hold alle opdaterede så dit team kan opnå mere sammen

/ bruger / måned

Start free trial