Skabelon til undervisningsnoter

Der er så meget at lære under lektionerne, og ved at tage noter får du hjælp til at huske de vigtigste punkter på et senere tidspunkt. Sammenfat nøgleidéer, angiv kritiske ressourcer, nedskriv vigtige spørgsmål og meget mere med vores enkle skabelon til undervisningsnoter.

Få succes i skolen

Det er en brugbar færdighed at kunne skrive gode noter, og de mest succesfulde elever lærer at tage noter på en korrekt måde. Denne skabelon til undervisningsnoter rummer alle de rubrikker og emner du skal bruge for at komme i gang.

Husk endnu mere

At tage noter under lektionerne kan hjælpe dig med at præstere bedre. Ved at nedskrive nøglepunkter og værdifulde ressourcer kan du bedre huske kritisk information, der kan hjælpe dig med at forstå, lære og forberede dig på prøver.

Organiser dine tanker

Ved at opbevare alle dine undervisningsnoter på ét sted kan du nemmere finde det, du skal bruge. Du behøver hverken separate bøger eller notesbøger — kun en ny noteskabelon.

Stil vigtige spørgsmål

Er der noget du er i tvivl om? I denne skabelon til undervisningsnoter er der plads til at tilføje spørgsmål så du på et senere tidspunkt kan en e-mail til din lærer eller professor senere for at få en afklaring. Ved at gemme disse spørgsmål sammen med dine noter kan du bruge svarene til at udfylde huller og derved give dig en bedre forståelse.

Identificer nøglepunkter

Nøglepunkterne i en forelæsning danner grundlaget for hvad du vil kan lære om et givent emne. Tilføj disse punkter til din noteskabelon for at sikre, at du får alt det vigtige med.

Del noter

Få mere ud af at notetagningen ved at dele denne skabelon til undervisningsnoter med dine klassekammerater. Andre elever kan have idéer som I kan tilføje eller de kan stille spørgsmål, der uddyber din forståelse af materialet.

Vær forberedt

At tage noter handler om mere end at blot at nedskrive information. Det handler også om hvad du skal bruge informationen til. Måske er du i gang med et projekt eller en opgave, eller måske skal du kunne huske visse processer til en test. Uanset hvad dine næste trin er, så er der plads til at nedskrive den nødvendige information i denne skabelon.

Tilmeld dig Evernote allerede i dag

Indfang idéer og gem inspiration fra en hvilken som helst kilde og administrer opgaver med lethed.

Vil du nå endnu længere?

Få tips og råd til hvordan du kan blive mere velorganiseret med Evernote.

Sådan bruger du Evernote til at få styr på dine uddannelseskurser

På vej tilbage på skolebænken? Bevar overblikket med Evernote