Kurssimuistiinpanomalli

Kurssilla on niin paljon opittavaa – muistiinpanojen pitäminen auttaa muistamaan tärkeimmät opit. Laadi yhteenveto tärkeimmistä ideoista, luettele olennaiset resurssit, kirjoita tärkeät kysymykset muistiin jne. yksinkertaisella kurssimuistiinpanomallillamme.

Menesty koulussa

Muistiinpanojen pitäminen on arvokas taito. Menestyvimmät oppilaat oppivat tekemään muistiinpanoja oikealla tavalla. Tämä kurssimuistiinpanomalli sisältää kaikki otsikot ja aiheet, jotka tarvitset päästäksesi alkuun.

Parempi opitun säilyttäminen

Muistiinpanojen tekeminen kurssilla voi auttaa sinua menestymään. Kirjoittamalla muistiin tärkeimmät seikat ja arvokkaat resurssit muistat tärkeät tiedot, jotka auttavat ymmärtämään, oppimaan ja valmistautumaan kokeisiin.

Järjestele ajatuksesi

Pitämällä kaikki kurssimuistiinpanot yhdessä apikassa löydät tarvitsemasi helpommin ja tehokkaammin. Et tarvitse erillisiä kirjoja tai muistikirjoja – käytä yksinkertaisesti uutta muistiinpanomallia.

Kysy tärkeitä kysymyksiä

Etkö ole varma jostakin? Tämä kurssimuistiinpanomalli sisältää tiloja kysymyksille, jotta voit lähettää opettajalle tai luennoitsijalle myöhemmin sähköpostin selventääksesi asioita. Pitämällä nämä kysymykset musitiinpanoissasi voit käyttää niiden vastauksia täyttämään aukot ja kasvattamaan ymmärrystäsi.

Erittele olennaisimmat seikat

Luennon olennaisimmat seikat muodostavat perustan sille, mitä opit tietystä aiheesta. Lisää nämä seikat muistiinpanomalliin varmistaaksesi, että kaikki tärkeä säilyy muistissa.

Jaa muistiinpanoja

Saa enemmän irti muistiinpanoista jakamalla tämä kurssimuistiinpanomalli koulutovereittesi kanssa. Muilla opiskelijoilla voi olla lisättäviä ideoita tai kysyttäviä kysymyksiä, jotka syventävät ymmärrystäsi materiaaleista.

Ole valmis

Muistiinpanojen pitämisessä on kyse enemmästä kuin vain tietojen tallentamisesta – siinä on kyse myös siitä, mitä niillä tiedoilla on tehtävä. Ehkä sinulla on projekti tai tehtävä. Ehkä sinun on muistettava tietty prosessi koetta varten. Olivat seuraavat vaiheesi mitä vain, tämä malli sisältää tilan niiden kirjaamiselle.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.

Haluatko mennä vieläkin pitemmälle?

Saa vinkkejä ja neuvona siitä, miten saada asiat parempaan järjestykseen Evernotella.

Miten menestyä yliopistokursseilla Evernoten avulla

Alkaako koulu taas? Pidä mielesi rauhallisena Evernoten avulla