Matkasuunnitelmamalli

Ota kaikki irti lomastasi suunnittelemalla se etukäteen. Käytä tätä mallia keskeisenä varastona, johon keräät kaikki tärkeät tiedot matkoistasi, niin voit olla varma, että ne ovat heti saatavilla.
NÄYTÄ MALLI

Tallenna matkan tiedot

Aloita jokainen matka kirjoittamalla määränpään tiedot. Tähän malliin voit kirjata matkakohteen ja päivämäärät, jotta asiat pysyvät järjestyksessä ja tiedät, koska et ole paikalla.

Keskity yhteen asiaan kerrallaan

Kaikesta matkalla tehtävästä on helppo laatia luettelo. Liian pitkä lista voi tuntua lannistavalta, etkä ole varma, saatko kaiken tehdyksi. Hyvällä suunnitelmalla voit varata aikaa aamulla, iltapäivällä ja illalla varmistaaksesi, että järjestät vain yhden asian yhdelle aikavälille.

Maksimoi työmatkasi

Erityisesti lyhyillä työmatkoilla saatat ihmetellä, miten saat kaikki lounaat, illalliset, kokoukset jne. mahtumaan. Tähän matkasuunnitelmamalliin voit kirjoittaa kaikki tapahtumat, jotta voit järjestellä kaiken.

Muista tärkeimmät seikat

Pidä kaikki matkan tiedot yhdessä paikassa. Kirjoita tärkeät muistiinpanot tähän matkasuunnitelmamalliin – näin muistat kaiken ja tiedät, otatko mukaan muodolliset vaatteet tai ostatko lahjan asiakkaalle.

Tee viime hetken suunnitelmia

Käyttämällä tätä matkasuunnitelmamallia olet joustavampi tekemään viime hetken suunnitelmia. Etukäteen suunnitteleminen vapauttaa sinut tekemään muita järjestelyjä, koska tiedät, milloin sinulla on aikaa.

Muista lahjat

Matkamuistot ovat aina kivoja. Muista ostaa niitä, jotta sinulle läheiset ihmiset tietävät, että ajattelet heitä. Muistiinpano-osio on hyvä paikka pitää kirjaa ihmisistä, joille haluat ostaa matkamuiston, samoin kuin heidän mieltymyksistään.

Koordinoi aikataulusi

Kun yrität koordinoida aikatauluja työtovereittesi kanssa ollessasi työmatkalla tai perheen kanssa ollessasi lomalla, hyvästä suunnitelmasta on aina apua. Matkamallin käyttö takaa, että matkan kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, jotta voit kertoa muille, mitä teet ja milloin sinulla on aikaa.
Näytä malli

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.

Haluatko mennä vieläkin pitemmälle?

Saa vinkkejä ja neuvona siitä, miten saada asiat parempaan järjestykseen Evernotella.

Perheen loman suunnitteleminen säilyttämällä mielenrauhan

Suunnitelman ja elämän tavoitteiden laatiminen