Budjettisuunnittelumalli

Haluat tehdä rahallasi jotain suurta. Valitettavasti säästötavoitteita ei ole helppoa saavuttaa. Pidä kirjaa tuloistasi ja menoistasi tällä kuukausittaisella budjettimallilla, joka auttaa seuraamaan, mihin rahat kuluvat.

Säästösuunnitelmasi selkeästi näkyvillä

Laadi kuukausittainen kustannustaulukko yhdellä napsautuksella ja helpota budjetin suunnittelua. Luo yksinkertaisesti muistiinpano, käytä tätä budjettisuunnittelumallia ja aloita varojesi seuranta seuraavilla tavoilla:

Yksinkertainen kuukausittainen budjetinsuunnittelumalli

Pidä budjetin suunnittelu yksinkertaisena

Aloita jokainen kuukausi laatimalla suunnitelma ja päätä se näkemällä menestyksesi. Malli auttaa tässä tarjoamalla sinulle paikan, johon voit kirjata kuukausittaisen säästötavoitteesi, alkusaldon ja päätössaldon.

Seuraa tulojasi ja kulujasi

Rahankäytön seuraaminen voi paljastaa asioita, jotka auttavat säästämään enemmän. Lisää palkkasi ja muut tulosi niille varattuihin kohtiin. Kirjoita kuun lopussa, mitä käytit vuokraan, ruokaan, ravintoloihin jne. Budjettimalli sisältää kohdat tavallisimmille kuluille. Voit lisätä kohtia lisäämällä taulukkoon rivejä.

Vertaile odotuksia todellisuuteen

Katso, miten ennusteesi vastaavat todellista kulutustasi. Täytä kunkin kustannuksen "Odotus"-sarakkeeseen,mitä aiot käyttää. Täytä kuun lopussa "Todellinen"- ja "Ero"-sarakkeet nähdäksesi, oletko onnistunut noudattamaan budjettia.

Parantele suunnitelmaasi

Kirjoita kunkin kustannusrivin "Huomautukset"-osioon kommentti kuukauden edistyksestäsi. Mallin yhteenvedossa on myös osio huomautuksille työlehden ylälaidassa, johon voit kirjoittaa näkemyksesti ja korjata suunnitelmiasi tarpeen mukaan.

Yksinkertaisempi budjettisuunnittelija

Muuta muistiinpano helppokäyttöiseksi henkilökohtaiseksi säästötyökaluksi ja saa todellinen kuva taloudestasi. Ehkä huomaat, että budjetti- ja säästömallimme auttaa sinua parantamaan rahankäyttötottumuksiasi ja että edistyksesi näkeminen joka kuussa auttaa saamaan rahasi hallintaasi ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.

Rekisteröidy Evernoteen jo tänään

Tallenna ideoita ja inspiraatioita mistä tahansa ja hallinnoi tehtäviä vaivatta.