Reisschema Sjabloon

Haal het beste uit je tijd op vakantie door vooruit te plannen. Gebruik dit reis sjabloon als opslagplaats om de belangrijkste informatie van je reis te verzamelen. Je weet daardoor zeker dat jouw gegevens op elk moment beschikbaar zijn.
BEKIJK SJABLOON

Houd je reisdetails bij

Begin elke reis door de bijzonderheden van je bestemming op te schrijven. Dit sjabloon geeft je de mogelijkheid om de locatie en de data van je reis op te slaan, zodat je geordend bent en weet wanneer je bent.

Richt je op één activiteit per keer

Het is gemakkelijk om een lijst van alles aan te maken voor wat je in een reis wil doen. Het kan zijn dat een lange lijst je overdondert. Hierdoor weet je niet of je alles gedaan krijgt. Met een goed plan kan je tijd vrijmaken in de ochtend, middag en avond zodat je maar een ding per keer inplant.

Optimaliseer je zakelijke reizen

Tijdens korte zakelijke reizen vraag jij je misschien wel af hoe het mogelijk is om alle lunches, dine's, conferenties, etc. in je schema past. Dit reisschema sjabloon geeft je de ruimte die jij nodig hebt om alles op te schrijven, zodat alles overzichtelijk is.

Onthoud belangrijke feiten

Bewaar alle informatie van je reis op een plek. Schrijf al je opmerking op in dit reis sjabloon—of je nu formele kledij of een cadeau voor een klant mee moet nemen, zo onthoud je alles.

Maak lastminute plannen

Door dit reis sjabloon te gebruiken, geef je jezelf meer ruimte om lastminute plannen te kunnen maken. Door vooruit te plannen, heb je de vrijheid om afspraken te maken, omdat je weet wanneer je tijd hebt.

Onthoud cadea's

Iedereen vind souvenirs leuk. Het zorgt er voor dat mensen weten dat je aan ze dacht toen je er eentje kocht. Je kan de opmerkingen gebruiken om bij te houden voor welke mensen je iets wil kopen en wat ze misschien leuk zouden kunnen vinden.

Coördineer je schema

Wanneer je schema's met je collega's probeert samen te voegen voor een zakelijke trip of met je familieleden voor een vakantie, dan helpt het om een goed plan te hebben. Gebruik dit reis sjabloon om er voor te zorgen dat alle reisgegevens op een plek staan zodat iedereen wat wat er gaat gebeuren en wanneer je vrij bent.
Bekijk Sjabloon

Meld je vandaag aan voor Evernote

Verzamel ideeën en inspiratie van overal en beheer taken met gemak.
OF

Wil je verder gaan?

Bekijk tips en advies over hoe je geordender blijft met Evernote.

Alles over het Plannen van een Vakantie met Familie Zonder Gek te Worden

Alles over het Maken van een Plan en Wat Je In Je Leven Gedaan Wil Krijgen